Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Dík za report
mimochodem, co teda radí v manuálu udělat když dojdou baterky před koncem cesty a táhnout se to nesmí ?
mimochodem, co teda radí v manuálu udělat když dojdou baterky před koncem cesty a táhnout se to nesmí ?
No dotovaného určitě ne, tedy alespon u nás, ale jinak jo, hodně peněz to fakt jeratus ratus píše:Za hodně peněz hodně hovna. A ještě dotovaného.
Ain´t nobody got time for that
Poptám seVana píše:Dík za report
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Ain´t nobody got time for that
Normálka, akorát je potřeba hodně dlouhá prodlužovačka. ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
-
- Pan Řidič
Pokrok byl vždy podřízen trhu a cenám. V EU je podřízen eurokomunistům. Takový E- Maoismus . Fuj ![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
Uživatel neexistuje ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
charger: nejsou nějaké poznatky jak se osvědčil Leaf v současných mrazech ?
V současných mrazech jsem v Praze potkal Vito E-cell: na odtahovce M-B Chodov
Tuhle jsem viděl reportáž kde v Estonsku nakoupila státní správa několik (dost) elektromobilů a teď je reklamují, protože část z nich nejde rozpohybovat vůbec a zbylá část neujede více než 300m ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.9T RWD
budik: Možná vyrazil na dálkovku ze Smíchova až do Průhonic
že by soudruzi při výrobě elektromobilů někde udělali chybu?HondaMan píše:Tuhle jsem viděl reportáž kde v Estonsku nakoupila státní správa několik (dost) elektromobilů a teď je reklamují, protože část z nich nejde rozpohybovat vůbec a zbylá část neujede více než 300m
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
Niko nadžanel ko kerdža