Elektromobily a vse kolem nich
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Tak už aj Slovensko sa pridalo medzi krajiny, kde si z nedobrovoľne odovzdaných peňazí podporíme elektro autá...
http://www.economy.gov.sk/aktuality-nak ... 10s148473c
http://www.economy.gov.sk/aktuality-nak ... 10s148473c
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já se divím, proč státy nepodporují nákup uzranych V8+..vždyť na spotřební dani z paliva by měli tooooolik peněz.. A o ty jde přece až v první řadě ne?!
Protože politika ve jménu ekologie přináší ještě vyšší zisky.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
-
- Spolujezdec
- Kontaktovat uživatele:
Jj, v tom je pes zakopán.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, jak někoho může bavit neřídit. Navíc si myslím, že to je nebezpečné. Člověk dostane flastr za to, že za jízdy telefonuje nebo že se klasicky nevěnuje řízení... Jak dlouho asi udrží pozornost dění na silnici, když auto řídí samo?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě třeba řízení naprosto nebaví, je to pro mě jen otravná nuda, po těch 700 tis. km. Dnes se už v letadlech netleská po přistání, proč? No protože přistává automat a ne člověk v naprosté většině (neříkám vždy), záleží na letadle a i piloti musí občas cvičit přistání.
Mne to prijde zajimave jako demonstrace toho, co je mozne a prakticky i dostupne.
Jinak ale je jen par lidi, se kterymi se nebojim, kdyz ridi, tady bych to asi nedal
Jinak ale je jen par lidi, se kterymi se nebojim, kdyz ridi, tady bych to asi nedal
Pravda vyděsí
Je to hodně velký nezvyk, na začátku jsem měl opravdu strach, když jsem zapnul autopilota, ale když jsem viděl, jak řídí, tak jsem se uklidnil. Člověk přehlédne spoustu věcí, dovolím si tvrdit, každý týden a to že nenabourá je dílem náhody, ten automat se prostě nesplete, nepřehlédne a nezapomene. Jediné co umí člověk velmi dobře řešit jsou situace, které má natrénované létama cviku a intuitivní řešení může být lepší, než od automatu. Dnes ale po silnicích jezdí takové množství nezkušených řidičů, kteří neumí ani základní silniční pravidla, že autopilot musí zákonitě nehodovost snížit. Navíc, co si budeme říkat, řidič nikdy nesleduje 100% okolní situaci a jestli někdo tvrdí že ano, tak pak lže, nrbo o tom ani neví.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Aha...a ty publikované nehody se neomylnému autopilotu staly proč?
Když tě nebaví řídit, jezdi s řidicěm nebo s Jančurákem
Když tě nebaví řídit, jezdi s řidicěm nebo s Jančurákem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time