Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
To je hrozný co dnes vyrábějí, zkus rozvinout tohle téma tady, bude určitě dobrá odezva.
http://www.emimino.cz/diskuse/privrene- ... ik-170062/
http://www.emimino.cz/diskuse/privrene- ... ik-170062/
Asi jo, protože takovýhle sračky sem dáváš už dlouho.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak youtube a emimino je docela rozdíl
BTW: když v YT jednou koukneš na něco, co má v názvu TESLA, pak ti YT sám tyhle videa nabízí... Jak je to s emiminem fakt nevím
BTW: když v YT jednou koukneš na něco, co má v názvu TESLA, pak ti YT sám tyhle videa nabízí... Jak je to s emiminem fakt nevím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě to nenabízí, ale takovýhle videa točej úchylové. Stejně tak to lze natočit s každým jiným autem s automatickými dveřmi, v metru, autobusu apod.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je možné. Ale i moje vjezdová brána nebo vrata od garáže mají pojistku proti přiskřípnutí čehokoliv. Stačí nepatrný odpor a zavírání se změní na otevírání. U auta takto technologicky vyspělého, bych něco takového považoval za samozřejmost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jenže ta páka na takových dveřích je dost problém ošetřit, aby to okamžitě vypnulo. Ano jde to, stačí dát všude čidla, ovšem pak se to pěkně sere. Když zavírám dveře u auta, je logický, že bych měl vyndat ruku z auta, taky tam není pojistka. I zadní dveře mého auto dokonale přeštípnou párek.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty bys měl...ale vysvětluj to dítěti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moje angličtina je sice mizerná. Ne, je vlastně mizernejší než mizerná, ale myslím, že hned na začátku autor říká, že slyšel že Evropské verze mají jiné senzory než US verze a že tam některé senzory chybí. A tak to chce vyzkoušet. Nezvládl ale metodiku zkoušení. Být to na mně, tak nakoupím věci, které se tuhostí a strukturou více podobají lidským končetinám, ať prsty nebo předloktí.. Takže kuřecí krky, drubeží pařáty nebo stehýnka a to testuju.
Validita testu citlivosti senzoru (pl.) na poloshnilé okurce je dosti mizerná.
Validita testu citlivosti senzoru (pl.) na poloshnilé okurce je dosti mizerná.