![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
takze chodce musis srazet ve vyssi rychlsoti ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Ani nie, ono tá zvuková signalizácia je dosť slabá, ja osobne (mám problém s počutím vyšších tónov) som to nepočul vôbec, iba tesne pri aute keď som sa sústredil som čo to započul, ale aj ostatní hovorili, že je to slabé...
vsak to je to JEDINE, co se mi na elektromobilech libi....jak bez startovani a jakehokoliv zvuku odpluji jen s praskanim kaminku pod pneu
Jestli budou muset delat kraval, at si to fakt strci nekam ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
A když ten kravál vypneš tak neprojdeš STK
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
http://www.ceskapozice.cz/magazin/scite ... u?page=0,0
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
achjoJak uvádějí autoři studie: „Nejde už o to, zda se elektromobilita prosadí, ale kdy se tak stane.“
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Pozítří du vyzkůšat Nysan Líf, tak uvidíme co to umí no
Ale jsem stále trochu skeptikůš
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Ain´t nobody got time for that
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
aneb proč baterky v elektromobilech nejsou nejlepší nápad... a já se s tímto názorem stotožňuji
podobný článek o tomto tématu, který jste ale asi všichni už četli
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
poreferuj, jsem zvědav...... zatím co jsem kde přečet, tak je to ale víceméně jen úlitba dnešnímu "elektrofetiši" ....... sám Nissan to radši nechce moc vyrábět, byť poptávka by snad byla. Asi vědí co my ne........a nebo jen nechtěj na každým autě prodělávat kalhotycharger píše:Pozítří du vyzkůšat Nysan Líf, tak uvidíme co to umí noAle jsem stále trochu skeptikůš
Niko nadžanel ko kerdža
Ano, něco takového taky očekávám, nicméně elektrovozítko jsem ještě neřídil, tak se těším. A rovněž budu pátrat čím to, že jej frajeři vyhlásili autem roku, nějaký jiný než politický základ to snad taky máPickuper píše:poreferuj, jsem zvědav...... zatím co jsem kde přečet, tak je to ale víceméně jen úlitba dnešnímu "elektrofetiši" ....... sám Nissan to radši nechce moc vyrábět, byť poptávka by snad byla. Asi vědí co my ne........a nebo jen nechtěj na každým autě prodělávat kalhotycharger píše:Pozítří du vyzkůšat Nysan Líf, tak uvidíme co to umí noAle jsem stále trochu skeptikůš
Ain´t nobody got time for that