Elektromobily a vse kolem nich
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
500 pisanych, 250 realnych...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To je jako s elektrokolem. Mám trekové e-kolo s teoretickým dojezdem 160 km (na jezdce o hmotnosti 70 kg). Jezdím s ním Brdech - půl trasy stoupání v terénu a půl klesání (vyjíždím z jednoho bodu a do něj se vracím), nějaký rovinky, moje hmotnost je 100 kg. Najedu maximálně 70 až 80 km na jedno nabití. Ale přesto parádní dojezd v kopcovitém terénu na asfaltu a šotolinových cestách
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Taky si hodlám pořídit na příští rok elektrokolo, parádní věc. mezi tím občas projedu EKO auto s benzínovým motorem 7,5l
E-kolo doporučuju s co největší kapacitou akumulátoru.
Krásná kochačka přírodou, parádní svezení s regulovatelnou zátěží těla .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš - to já ho už mám asi rok. A prej, že jsem elektro odpůrceJosef píše:Taky si hodlám pořídit na příští rok elektrokolo, parádní věc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kdyz se resi ty elektro....
nesnasim motorove sekacky na travu, ale nebavi me tahat kabel. nema nekdo zkusenost s bateriovymi el. sekackami?
nesnasim motorove sekacky na travu, ale nebavi me tahat kabel. nema nekdo zkusenost s bateriovymi el. sekackami?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám elektrickej vyžínač a tedy moc to nevydrží... Neudělám s tím ani úpravu kolem plotu, což je dohromady tam 60m?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A nebo s rekuperací...Beny9700 píše:E-kolo doporučuju s co největší kapacitou akumulátoru.
L+K měli podobné požadavky před asi 130ti lety, akorát vyžadovali větší dojezd
- Přílohy
-
- med_gallery_56_424532.jpg (91.79 KiB) Zobrazeno 4185 x
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
el.sekačku používám mnoho let.První byla doma vyrobená.Na kabel jsem si zvykl.Mám i vyžínačku tu nejsilnější jakou jsem sehnal.Rozhodující pro mne je údržba a provozní náklady.
Meli jsme ted nejaky testovaci akumulatorovy sekacky, neni to uplna katastrofa, ale vic nez par pruhu na chate bych s tim pravidelne sekat nechtel Staci mi jednou za cas dobit baterku v sekacce s el.starterem, nastesti to neni verze bez startovaci snury, tam se ti to vybije a neposekas nic..