Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
To jsou ale rekl bych diametralne odlisne systemy (predevsim co se narocnosti tyce). Takze prestoze v autech to je spis fe fazi rozsireneho testovani, v letadlech se daji oznacit za spolehlive...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je jednoduché: dovolím si tvrdit, že jsem lepší řidič než jakákoliv technika a tak bych rozeznal problém již z podivné jízdy toho auta dávno před kolizí. V nejhorším případě bych reagoval jako ten autopilot - uhnul bych. Tedy, jestli ten zásah byl opravdu autopilota, že?!Tomasfuk píše:řidičBOB píše:V tom videu co jsi dával ale není vidět, zda ten manévr udělalo auto nebo řidič. Takový důkaz zásahu autopilots mohu natočit i v Trabantu.
Když to bereš touto optikou tak ano. Každopádně jsi mi neřekl jak by to dopadlo s těmi asistenty u Tebe.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem se ale neptal jaký jsi řidič, ptal jsem se jak bys dopadl nechat podobnou situaci na té elektronice se kterou teď jezdíš.
blah píše:To jsou ale rekl bych diametralne odlisne systemy (predevsim co se narocnosti tyce). Takze prestoze v autech to je spis fe fazi rozsireneho testovani, v letadlech se daji oznacit za spolehlive...
Nejsem expert, ale zkusil jsem si na trenažéru pro piloty pod dohledem ovládat Boeing a neměl jsem šanci jen přebrat řízení za letu od autopilota. Podle mě náročnost bude podobná, ale ty mezní situace se vyskytnou u obou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mé auto nemá autopilota a ani jsem to netvrdil. Pouze jsem komentoval video, kde byl Tesla autopilot, že mé auto umí to stejné, co bylo vidět na tom daném videu. Nic víc a nic míň. Nechápu tedy, kam směřuje tvá otázka, jelikož je zcela mimo.Tomasfuk píše:Jsem se ale neptal jaký jsi řidič, ptal jsem se jak bys dopadl nechat podobnou situaci na té elektronice se kterou teď jezdíš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vzhledem k tomu ze to stavi a provozuje E.ON tak jaksi musi taky za neco inkasovat. Ony elektromobily nejsou jen Tesla a byly tu davno pred ni.Tomasfuk píše:Ono to bylo myšleno spíše pro pobavení. Každému co jeho jest .
A jedna aktualitka Humpolec-Vystrkov plánované otevření 6 stojanů Supercharger od Tesly je na 28.6.2016. Plus nějaké nabíječky od Eonu na staré elektrošroty .
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ten Tesla autopilot je docela sofistikovaný, tedy skenuje celý prostor kolem auta, nedrží se jenom v pruzích ale reaguje i na auta po straně a udržuje od nich odstup. Na dálnici to ještě chápu, ale v té Jeremenkově se chvíli držel aut a obrubníků, pak musel zvládnou zatáčku kde zmizí auta i obrubník a jsou jenom pruhy a pak zase užší silnice s autama po pravé straně, vše bez chyby. Přidržoval jsem prsty volant, měl jsem docela strach že to nedá, ale bylo to v pohodě. Teď jsem dostal nabídku na Teslu na celý výkend s 50% slevou, škoda, jsem pryč.
Ano výborně. Dokonce se tím už dostali z levelu "k ničemu "do levelu "mizerný"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time