EKOLO píše:Platíme paušál 92 Kč /měsíc a je jedno kolik spotřebujeme. Pro členy sdružení jsou holt nějaké výhody. pokud si pročtete *** , dozvíte se i kolik se dá ujet na jedno nabití. Ukazujeme ,jak to jde.
A výhody proč? Výhody má nabízet to auto, aby bylo prodejné a né nějaké členství. Tyhle nesmyslné dotace a výhody jsou jen prosazováním neprodejné věci. Kdyby to nedejbože kleplo tak by to bylo neudržitelné a všechny výhody by rázem skončili.
V takové formě jako je leaf je to nepoužitelné
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EKOLO píše:Platíme paušál 92 Kč /měsíc a je jedno kolik spotřebujeme. Pro členy sdružení jsou holt nějaké výhody. pokud si pročtete *** , dozvíte se i kolik se dá ujet na jedno nabití. Ukazujeme ,jak to jde.
A kdo tedy platí to co spotřebujete nad zmíněných 92 Kč ?
neska sem tohle "auto" viděl poprvé v životě live a.... teda to je dyzajnovej hnus, jakej sem už dlouho neviděl, speciálně prdelka při pohledu šikmo zezadu je teda nářez, prostě hnusnej jak ().()
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já jsem měl možnost tuhle věc i řídit. V kontrastu s e-Golfem, ze kterého jsem do této podivnosti přesedl, obludnost a nepoužitelnost Nissanu Leafu vynikle ještě zřetelněji. Leaf ani zadarmo!