Je to jedno, pokiaľ nie si brzda premávky. A pokiaľ viem, tak u nás je stále limit mimo mesto 90 km/h a na diaľniciach sú pruhy minimálne dva. Takže brzdou premávky tí chlapíci nemohli byť z princípu.řidičBOB píše:Ale no táák - dojaz je síce dojazd...ale není jedno, jak k němu dojdeš. Plácat se po ramenou, že to ujede 400km, když je člověk brzda provozu, je samozřejmě hloupost. A každý, komu nečouhají z prdele dráty, to chápe.
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
No neviem, kto sa tu snaží o demagógiu - podľa mňa ty. Trepal si niečo o vylhaných dojazdoch, ja som poskytol reálny príklad dojazdu.Vana píše:Ten tabulkový dojezd funguje Tesle při ustálené rychlosti cca 70 kmh. Takže ani v jejím případě se nevztahuje tovární údaj o dojezdu k reálnému použití auta ale vyžaduje přísnou economy run nízkou rychlostí..
A Lovap se asi snaží opět o nějakou demagogii.
Okrem toho, pozrel som sa na stránku Tesly, je tam taká hračka na výpočet dojazdu pri rôznych podmienkach, a defaultná rýchlosť je tam nastavená síce na 65 (čo sa skutočne blíži tvojim 70), ale mp/h, takže je to 104 km/h. Aby som bol presnejší, tak pri 65 mp/h a 70 °F (104 km/h a cca 21 °C), AC off a 19 kolesá je to pre model 85 (RWD) 285 mi (456 km). Pri 32 °C a AC on a zachovaní ostatných podmienok je to 408 km (255 mi). Štvorkolky majú dojazd o niečo vyšší. Takže ten dojazd, čo udávajú je pomerne dôveryhodný.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co dojezdy kolem nuly? Topení + vykurovanie sedadla ON
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
to je úplně jedno..ale ta spotřeba ..to je parádička.. spalováci budou vždy proti,ale i na ně časem dojde..je to ajk se vším..prostě budoucnost..
Nicméně je ostudné ploužit se s mnohasetkoňovým "superautem" formátu Tesly v pravém pruhu dálnice rychlostí 110 kmh. Navíc při té cestě z Košic do Bratislavy i kus dálnice úplně vynechali a jeli raději po okreskách, jen aby vůbec dojeli do cíleLovap píše:... A pokiaľ viem, tak u nás je stále limit mimo mesto 90 km/h a na diaľniciach sú pruhy minimálne dva. Takže brzdou premávky tí chlapíci nemohli byť z princípu.
A co se týká té rychlosti 70 kmh, na stránkách tesly byl graf dojezdu v závislosti na rychlosti a informaci kteou jsem tady dal jsem čerpal z něj. Ten graf už tam ale není.
A fakt si myslíš že dvoupruhová dálnice je zárukou zcela volného průjezdu ?
- noveautičko
- Pan Řidič
S tímto fárem přece nepojedu rychle.. jen ať každej vidí ten klenot..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nepojedeš, protože bys nikam nedojel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jedna je akorát tak tvoje mozková buňka.noveautičko píše:to je úplně jedno...
Ale jinak je paráda, když si v autě za 100t€ nemůžu ani zatopit nebo ráno pustit výhřev sedačky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Čo je "ostudné" pre teba nemusí byť také pre iných, že ... predstav si, dnes som obehol S-kový Mercedes, čo išiel kliďánko v pravom pruhu POD 110 kmh ... a ... nič, veľmi pochybujem, že sa mu to zdalo "ostudné".Vana píše:Nicméně je ostudné ploužit se s mnohasetkoňovým "superautem" formátu Tesly v pravém pruhu dálnice rychlostí 110 kmh. Navíc při té cestě z Košic do Bratislavy i kus dálnice úplně vynechali a jeli raději po okreskách, jen aby vůbec dojeli do cíleLovap píše:... A pokiaľ viem, tak u nás je stále limit mimo mesto 90 km/h a na diaľniciach sú pruhy minimálne dva. Takže brzdou premávky tí chlapíci nemohli byť z princípu.
A co se týká té rychlosti 70 kmh, na stránkách tesly byl graf dojezdu v závislosti na rychlosti a informaci kteou jsem tady dal jsem čerpal z něj. Ten graf už tam ale není.
A fakt si myslíš že dvoupruhová dálnice je zárukou zcela volného průjezdu ?
Kus diaľnice by vynechať museli tak či tak, pokiaľ ma pamäť neklame, neprerušená diaľnica z Bratislavy do Košíc ešte nie je postavená.
Áno dvojpruhová diaľnica je slušná záruka úplne voľného prejazdu (ak nie je zápcha, samozrejme), v pravom pruhu totiž často jazdia náklaďáky 90 kmh, takže ty so svojím mnohostokoňovým fárom si predsa nebudeš robiť "ostudu" a jazdiť v pravom, nie?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si to myslel dobře...jízda kolem stovky a v levém...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time