AntiRadary.cz píše: Nepletete si mě s některým z vašich kamarádů a dvorních dodavatelů zabezpečovací techniky?
Ne, Vy se jen tak snadno splést s někým jiným nedáte - kreatur jako Vy chodí po světě velmi málo - to mi věřte.
AntiRadary.cz píše:Do původního a dosud jediného nezávislého fóra o antiradarech na antiradary-forum.com jste přispíval vědomě a dobrovolně, na rozdíl od sprostě obšlehnutého fóra byly příspěvky okopírovány bez dovolení většiny jeho členů. A to je podle mě hodně velký rozdíl! Nebo je normální, když si člena nějakého fóra po zabanování okopíruje původní fórum se všemi příspěvky na novou doménu, udělá se tam adminem a vydává to za objektivitu a nezávislost? Jsem opravdu zvědav, kdy vznikne forum.autoforum.net s adminem Bobem v hlavní roli.
O svých oponentech se jako zmrdech zásadně nevyjadřuji a zloděj je u mě zlodějem, nezávisle od toho, jestli ukradne auto nebo cizí fórum!
Ano, přispíval. Ale byl jste to Vy a Váš brat z MAROKA, kteří jste přišli s myšlenkou, že příspěvky jsou autorské... A když jsou autorské Vaše, tak jsou i ty moje a těch ostatních. A v době, kdy je s nima manipulováno
bez mého vědomí a souhlasu (jsou přesovány, upravovány a mazány), tak tyto úpravy rozhodně neberu jako dobrovolné a rozhodně jsem s nimi nikdy nesouhlasil! Proto jsem (a ne jenom já) odvolal souhlas s jejich dalším ponecháním na stránkách. Je opravdu k smíchu, že na jedné straně mi nemůžete přijít na jméno a na straně druhé toliko lpíte na tom, aby tam moje příspěvky zůstaly
Znovu Vám opakuji, že pouze 3 členové (Vy, lhář z MAROKA a davidt) nesouhlasili a všechny jejich příspěvky byly bez vytáček smazány. Tak to prostě je a nic na tom nezmění ani Vaše lži, které mají zakrýt Váš skutečný charakter.
K tomu, co je krádež jsem Vám již zákonnou citaci postoval. Že neumíte chápat český text, protože jste rusofilní čobol, je zcela Váš problém. Akorát znovu opakuji, že doufám, že mi Vaší větu o tom, že jsem zloděj, zopakujete jednou i do očí...že nejste jenom internetový frajer
A rozohodně se musím smát tomu, že nezávislé fórum je to, které má pod palcem prodejce anitiradarů, který do každého svého příspěvku postuje odkaz na své stránky, jako přezdívku používá obchodní jméno své firmy a to má použité také v avataru
Nemluvím o tom, že názory, které nesouhlasí s jeho obchodní politikou, obratem maže - tak, jak ho cenzuře naučili soudruzi v CCCP
To si vážně myslíte, že všichni jsou blbci nebo si děláte jenom legraci?