OT z AR
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Ano, potrefená husa (AR.cz) mne označila za rasistu!!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kdepak - byla po mne zcela vážně požadována omluva a když jsem jí odmítnul, dostal jsem BAN. Za tokové praktiky by se nestyděl ani zesnulý Kim nebo zdejší MF DNES
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ale agenti KGB když jsou odhaleni jsou banováni (na oko), aby nepáchali rozvrat společnosti.
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale já jsem spící agent
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To vám ovšem nedává právo jej bez jeho povolení ukradnout a přenést na jiné fórum příspěvky ostatních členů, pokud nemáte ode všech souhlas. Kromě toho, od té doby má fórum nového moderátora a brzy bude převedeno na nejnovější platformu. Obšlehnutí cizího fóra a registrace volné domény jsou nebe a dudy a udělal jsem to právě z důvodů, že jsem podobný podraz tušil. Je zajímavé, že jste na novém fóru odstranil jenom linky na mé stránky, s odkaze na zákaz komerčních odkazů, ale všechny odkazy vašeho oblíbeného dodavatele ponechal nedotčené. Jaká to nestrannost a objektivita ...řidičBOB píše:Navíc fórum je plné bordelu a sám admin se vyjádřil, že na to sere a nehodlá se o něj starat. A také se Vám patrně nelíbí, že jsou na něm zakázané veškeré komerční odkazy, na které jste zvyklý
Také bych se Vás rád zeptal, zda jste se Vy někoho dovoloval, když jste si registroval doménu onoho fóra ar-forum.cz
A
K ostatním věcem jenom tolik, že na fóru jste byl zabanován adminem, a to kvůli celkovému vulgárnímu a neurvalému chování. Jestli jste si to přál nebo ne, popřípadě jste se o to přímo snažil, jak se to všem pokoušíte namluvit, není vůbec podstatné. Nevím, jak se to bude líbit zdejšímu adminovi a moderátorům, pokud vás slušně upozorní na nevhodné chování a vy je pošlete do (_!_) a okopírujete zdejší fórum na vlastní stránky.
Ohledně titulů máte asi nějaký komplex, protože se do nich strefujete v každém druhém příspěvku. Já opravdu nemohu za to, že se vám studovat nechtělo nebo jste na to neměl a teď žárlíte na každého, kdo studium na VŠ zvládl.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
radar neradar... všichni se tu obohacujete na úkor státu, kterej má vybírat rychlostní daň a nám, co jezdíme slušně snižit daně... mor na Vás ať již hned nebo ve správním řízení
btw by mě fakt zajímalo jak je to s tou CZ úpravou.... koupím jeden zde zmiňovaný detektor v DE, když bude fungovat jako to, co dodá zdejší zástupník a bude to fungovat lautr stejně (bob určitě rád dodá techniku) tak ho nechci a zaplatí ho v plné palbě tady lokálník, když naopak tak v plné palbě bob a zase ten krám nescu.
a ještě se hecněte nějakou vzájemnou sázkou a bude veselo...
co pistolníci jdeme na to???
btw by mě fakt zajímalo jak je to s tou CZ úpravou.... koupím jeden zde zmiňovaný detektor v DE, když bude fungovat jako to, co dodá zdejší zástupník a bude to fungovat lautr stejně (bob určitě rád dodá techniku) tak ho nechci a zaplatí ho v plné palbě tady lokálník, když naopak tak v plné palbě bob a zase ten krám nescu.
a ještě se hecněte nějakou vzájemnou sázkou a bude veselo...
co pistolníci jdeme na to???
Naposledy upravil(a) KoPP dne čtv 29 pro 00:10, celkem upraveno 2 x.
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak! Tohle je opravdu neurvalá lež, kterou si každý může lehce ověřit! Všechny odkazy v podpisech a další otevřenou reklamu jsem smazal a to u všech bez výjimky!AntiRadary.cz píše:Je zajímavé, že jste na novém fóru odstranil jenom linky na mé stránky, s odkaze na zákaz komerčních odkazů, ale všechny odkazy vašeho oblíbeného dodavatele ponechal nedotčené. Jaká to nestrannost a objektivita ...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S tamním adminem jsem diskutoval navýsost slušně, ale když mi přišla odpověď "sklapni" - tak to jsem opravdu neponechal bez náležité odplaty. Nějakej blbeček, kterej tam notabene nepáchnul, jak byl rok dlouhej, mne nebude poučovat, co je a není rasizmus.AntiRadary.cz píše: K ostatním věcem jenom tolik, že na fóru jste byl zabanován adminem, a to kvůli celkovému vulgárnímu a neurvalému chování. Jestli jste si to přál nebo ne, popřípadě jste se o to přímo snažil, jak se to všem pokoušíte namluvit, není vůbec podstatné. Nevím, jak se to bude líbit zdejšímu adminovi a moderátorům, pokud vás slušně upozorní na nevhodné chování a vy je pošlete do (_!_) a okopírujete zdejší fórum na vlastní stránky..
Víte Vy prd, co jsem studoval a co mám nebo ne. Ne každý si to píše všude, kam se jenom dá. A ano, mám z toho komplex - z lidí, kteří za bolševika vystudovali v Rusku, měli po 89tém roce viset, spolu s dalšími komunisty!AntiRadary.cz píše:Ohledně titulů máte asi nějaký komplex, protože se do nich strefujete v každém druhém příspěvku. Já opravdu nemohu za to, že se vám studovat nechtělo nebo jste na to neměl a teď žárlíte na každého, kdo studium na VŠ zvládl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time