Zpoplatnění práva nevypovídat až od 2013 - odpad
Zpoplatnění práva nevypovídat až od 2013 - odpad
zdravím, vyjma odkazu na týden.cz byl tě nazval offtopic. brou
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
Re: Zpoplatnění práva nevypovídat až od 2013
oznac mne za co chces nicmene pohoda, taky mi to obcas nevyjde viz. audi apod.
To už tady bude jiná vláda
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To ale na účinnosti zákona nic nezmění.
Revoluce nezná právo,jen pomstu
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
To by jeden nevěřil. Vlezu na autofórum a tam plná stránka koz, normální kozí stádo. Přitom nechlastám ani nefetuji. Vůbec tomu nerozumím. Nebo se mezi auta počítá i kozí potah?
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
... ale má pravdu
aha, takze ty jsi vlastne na urovni bojovinku proti nacismu za valky. No neskutecne kam ses dokazal pasovat. Pokud je to pro tebe to same, pak vazne smekam. Holt tech 80tkm rocne ti zanechava v hlave poradny gulas. Az ti nekdo vomele starou, doufam, ze to budes taky brat jako boj proti systemu, protoze chudakovi neni zakonem dovoleno bez souhlasu vomlit jinou...Pawlik píše:Doženu to cestou do Malagy, neboj.
To není lhaní, to je sebeobrana proti systému.
Ty bys naprášil ČS parašutisty, kteří seskočili eliminovat Heydricha?
Asi jo, chápu tě... Ordnung muss sein!
Žádnou "starou"nemám. Přítelkyni bych si nikdy nedovolil takhle oslovit. Naše sexuální záležitosti jsou naší vlastní věcí, nikdo zvenčí, ani "stát" ani "někdo" do toho nemá co mluvit.
Ale těžko to vysvětlovat někomu, kdo si myslí, že existuje nějaká "vyšší moc"...
Ano, bojuju proti nacismu, proti fašismu EU, proti systému, který se z nás snaží dělat blbce. Pokud máš pocit, že to, co se momentálně děje, je dobré... Tak jdi bečet někam jinam.
Ale těžko to vysvětlovat někomu, kdo si myslí, že existuje nějaká "vyšší moc"...
Ano, bojuju proti nacismu, proti fašismu EU, proti systému, který se z nás snaží dělat blbce. Pokud máš pocit, že to, co se momentálně děje, je dobré... Tak jdi bečet někam jinam.
Vysoká rychlost nezabíjí.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.