OT -Antiradary...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
OT -Antiradary...
Abel: Vy jste taky prodejce...99% uživatelů zde vystupuje pod nickem...a přitom se nic neschovávají. Í_nternet je prostě anonymní médium. Vy máte pouze výhodu, že jsem u Vás AR nakupoval a tak mne znáte. A nemáte na mne žádnou páku, krom té, že prozradíte mou identitu. Je to sice ubohé, ale na Vás mi to tak nějak sedí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
A tvrdím tady něco jiného? Nebo nick AntiRadary.cz a stejnomenné stránky patří jenom náhodnému čtěnáři Autofora? To by bylo trochu nelogicke, že?řidičBOB píše:Abel: Vy jste taky prodejce..
Nemám nutkovou potřebu někoho prozrazovat, ale také nepovažují za normální, když se někdo v anonymitě chová jako hulvát a všechny kolem vulgárně napadá a sprostě uráží jenom kvůli tomu, že je anonymní a nikdo na něj nemůže. Pokud se debatuje na úrovni a vrámci slušného chování, tak nemám problem respektovat soupeře a klidně s ním diskutovat.řidičBOB píše:A nemáte na mne žádnou páku, krom té, že prozradíte mou identitu. Je to sice ubohé, ale na Vás mi to tak nějak sedí
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dovol, abych se zasmál.AntiRadary.cz píše:Pokud se debatuje na úrovni a vrámci slušného chování, tak nemám problem respektovat soupeře a klidně s ním diskutovat.
pri mem stesti by mne zavreli a ani das by mi nepomohl a este by ses mi smal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslíte značku, kterou jste 19 let (z 20ti) vychvaloval svým zákazníkům jako nejlepší?AntiRadary.cz píše: Ajajaj, tady někomu šlápli na kuří oko a urazili oblíbenou značku antiradaru ...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
OT: zrovna s DAS v D mám velmi dobré zkušenosti... Kdyžtak bych Ti dal (pouze z čistého přátelství) kontakt na tamní advokátku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vy i Váš kolega z MaRoKa velmi dobře víte, kdo jsem a můžete se mi kdykoliv ozvat. Rád s Vámi podiskutuju osobně. O ostatní Vám nejde. Jde Vám pouze o to, že se v dané problematice vyznám a nenechám si líbit ty lživé kecy, které produkujete. Označil jsem Vás za lháře proto, že lžete a děláte to vědomě. Spor byl a je mezi Vámi a mnou, čili nic anonymního.AntiRadary.cz píše:Nemám nutkovou potřebu někoho prozrazovat, ale také nepovažují za normální, když se někdo v anonymitě chová jako hulvát a všechny kolem vulgárně napadá a sprostě uráží jenom kvůli tomu, že je anonymní a nikdo na něj nemůže.
Mám se u Vás zítra stavit??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jaxe německy řekne kocourkov?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no zrovna co se tyka kontaktu na advokaty v okolnich zemich, tak bych mohl byti ja zdrojem, ale to je jednořidičBOB píše:OT: zrovna s DAS v D mám velmi dobré zkušenosti... Kdyžtak bych Ti dal (pouze z čistého přátelství) kontakt na tamní advokátku
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
KatzeLandsmanschaft?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time