Hon na piráty OT
Hon na piráty OT
a co teprv takovy prujem
Re: Hon na piráty
No, to jsem tak včera valil z Čeladné do Frýdku do Tesca na hajzl...až jsem byl na kruháči ve Frýdku, tak jsem si uvědomil, že na benzinkách jsou taky hazjly. Pak jsem se zase vracel na Ostravici...
2.016V 99kW
kura dyt za frydlantem mas takove lesy...
Já němel u sebe ani papírové kapesníky a bylo celkem brzo, cca 10 hod ..ale dneska s sebou už vozím minimálně jedno balení papírových kapesníků jako pojistku.
2.016V 99kW
ja se jednou utiral ponozkami
2.016V 99kW
Re: Hon na piráty OT
no teda oddelit utirani zadku do ponozek to je hnus
já mám lepčí story:
kámoš zastavil na krajnici, bo se mu strašně chtělo scát,a bo byl provoz, tak aby na něj neviděli, otevřel pravé přední dveře a stoup si za ně zády k autu a jal se konati... auto jedoucí okolo zatroubilo, on to nezkoordinoval, otočil se za zvukem a nascal si na sedadlo spolujezdce...
kámoš zastavil na krajnici, bo se mu strašně chtělo scát,a bo byl provoz, tak aby na něj neviděli, otevřel pravé přední dveře a stoup si za ně zády k autu a jal se konati... auto jedoucí okolo zatroubilo, on to nezkoordinoval, otočil se za zvukem a nascal si na sedadlo spolujezdce...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
už je i odpad?? Kde je do prdele SMEťák ?????????????????????????????????????
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
ja se jednou malem posral v madarsku u rumunskejch hranic. kurde tam roviny jak hajzl, nikde ani strom, skarpy nikde a provoz jak krava . .
ale kdyz musis, tak musis
ale kdyz musis, tak musis