OT z AR
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Ne, urážel jsem Vás proto, že jste si to zasloužil. Jste lhář a já nemám problém Vám to říct i do očí. Ne jenom na netu. A není to 1/2 roku... Konkurence mi je u prdele - furt melete pořád to stejné dokola. Vy jste fakt natvrdlej nebo Vám to lhaní a demagogie jdou z huby tak nějak automaticky? Přece víte, že já kupuju a ne prodávám; vždycky jsem jenom kupoval.
Jak jsem prohrabával to fórum, tak jsem tam našel témata, kde jste mi lezl do prdele, když se Vám to hodilo a já kupoval u Vás... A najednou jsem nepřítel státu. Copak se asi stalo? Nic - jenom jste převléknul kabát, aby jste si dokázal, že to dokážete. Nebo Vás sere, že kupuju u dovozce a ne u dealera dovozce?
Jste mi k smíchu, jak si tady hrajete na něco nóbl...kdybych Vás neznal, tak Vám i uvěřím. Ale když vím, co jste zač, tak Vám to oblbování snad baští někdo jinej.
Jak jsem prohrabával to fórum, tak jsem tam našel témata, kde jste mi lezl do prdele, když se Vám to hodilo a já kupoval u Vás... A najednou jsem nepřítel státu. Copak se asi stalo? Nic - jenom jste převléknul kabát, aby jste si dokázal, že to dokážete. Nebo Vás sere, že kupuju u dovozce a ne u dealera dovozce?
Jste mi k smíchu, jak si tady hrajete na něco nóbl...kdybych Vás neznal, tak Vám i uvěřím. Ale když vím, co jste zač, tak Vám to oblbování snad baští někdo jinej.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že si podle vašich příspěvků každý udělá svůj názor sám a za sebe jenom poznamenám, že mám v SZ kvantum vyhrůžek a vulgárních nadávek, kde se vyjadřujete opravdu pod úroveň slušné společnosti. Stačí jenom poznamenat, že níže uvedena vyhrůžka ragamixovi je ještě z té slušnější poloviny:
http://forum.autoforum.cz/download/file.php?id=876ragamix píše:nie nemyslel som toto.. to co teraz pises neni vyhrazka a zopakujem ti to kludne ked to na tom tak zalezi aj ked neviem teda k comu ti to bude. ja som myslel nieco uplne ine nech si kazdy urobi obraz sam:
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ragamix to tady už postoval.... Co Vám píši do SZ, po tom je každýmu hovno. To je mezi náma dvěma a je ubohé to tady vytahovat. Já říkám to, co si myslím a tak, jak uznám za vhodné. A ano, psal jsem Vám v SZ různé věci, protože jste vyhrožoval, že ať se sklidním nebo mne prásknete, kdo jsem. A to říkám zcela otevřeně, že by jste do té držky dostal. A myslete si o tom, co chcete, bežte s tím za Zibbym, na policii nebo si s tím můžete vytřít prdel. Stejně, jak si svůj problém jednoho dne vyřeším s ragamixem.
Ale SZ bych tady neřešil a neodváděl téma. Že sem napostujete SZ, kde jsem Vás označil za kokota nebo jinou lichotivou věc, nezmění nic na tom, že jste sprostý lhář.
Myslím, že tímto můžeme Váš mindráček z nové fóra shodit ze stolu a věnovat se dál tématu.
BTW: pokud se budete chtít diskuze na AR-F.net účastnit, dejte mi vědět...
Ale SZ bych tady neřešil a neodváděl téma. Že sem napostujete SZ, kde jsem Vás označil za kokota nebo jinou lichotivou věc, nezmění nic na tom, že jste sprostý lhář.
Myslím, že tímto můžeme Váš mindráček z nové fóra shodit ze stolu a věnovat se dál tématu.
BTW: pokud se budete chtít diskuze na AR-F.net účastnit, dejte mi vědět...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
odchadzan na par dni prec takze budem off. medzicasom ziadam o zmazanie mojich prispevkov ku kopirovanim ktorych som nikdy nedal suhlas z fora ar.NET. dakujem
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
příspěvky nepodléhají autorským právům
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT z AR
Nemám k tomu víc, co říct... Obviňujte mne nadále z krádeže (to si pořešíme jinde) nebo z toho, že ar-f.net je jenom marketing. Vy, který staré fórum, stejně jako tohle, používáte pouze ke své vlastní reklamě? Už ani nejste k smíchu. Běžte si moderovat tu svou převratnou novinku a neraďte mi, co mám dělat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tady již psal, čtenáři si svůj názor určitě vytvoří sami a další informace ohledně ukradeného fóra a pro koho bylo výhodné toto fórum okopírovat naleznou na http://antiradary-forum.com/viewtopic.p ... 9&start=30 . Přispívat na pirátsky okopírované fórum nehodlám a již podruhé vás žádám o smazání veškerých svých příspěvků a založených vláken na ar-forum.net!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Já tomu nerozumím. To je stáří. Demence Já znám jen pohádku O milionáři který ukradl Slunce
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.