PC nostalgie - OT z Změny v registraci vozidel?
Re: Změny v registraci vozidel?
Jj, Atari to bylo Ale skoro bych se vsadil že tohle bylo hoodně dávno před 286, protože tu jsme doma měli pár let poté (Tu už si pamatuji mnohem lépe)
2.9T RWD
-
- Pan Řidič
To už hloubáte v daleké minulosti Také pamatujete ,když ve škole sundávali obrázek prezidenta SVOBODY?
Uživatel neexistuje
my měli Comodore 64, to byla pecka
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič
No já ještě pamatuju i jak sundávali Novotnéhoratus ratus píše:To už hloubáte v daleké minulosti Také pamatujete ,když ve škole sundávali obrázek prezidenta SVOBODY?
jinak Commodore64 i Atari 800XL byly zhruba nastejno jak dobou tak schopnostmi, i když se dost lišily architekturou
já měl radší Atari
Re: PC nostalgie - OT z Změny v registraci vozidel?
uff, takové parádní téma, už jsme se lekl že se kvůli OT někam vypařilo
Tak to víš, já když jsem s tím dělal, měl jsem 4 roky a když jsem k nějakému takovému kompu přišel, vždycky byla nastavená jako B:EL_XEL píše:Kluci, vy jste nějací mladí. To mohla být mechanika A: i B:. Podle toho, jak jste si to nastavili. Já dělal i s počítačem, který měl dvě 5,25 mechaniky, heč!bloody cardinal píše:jj, asi máš pravduaikoN píše:5.25" byla tuším mechanika B:\
Rychlost zabíjí!
taky bylo potřeba se propašovat k máti do práce a tam se zmocnit sokobana a později prince of persiaVana píše:Hondaman: tak kazetovou mechaniku jsem měl taky u Atari 800XL to byly časy
286 byla v té době nedosažitelná a vysněná supertechnika
jinak na atárko jen ty nejlepší vzpomínky, už před pár lety jsem rozfachčil jeho emulátor ještě sehnat nějaký odpovídající džoistyk.
pro všechny commodoristy :
Commodore C64 Direct to TV is now available to buy from AmigaKit.com. The C64 DTV is a computer in a joystick that plugs into your TV and allows you to play the 30 in-built C64 classic games.
Slow and serious
onehdá sem při likvidaci starších papírů našel fakturu ze Slušovic (ti taky dělali do všeho...) za PC XT (to bylo ještě před AT286) v částce skoro čtvrt milionu Kčs.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a to tehdy čtvrt miliónu byly jinší prachy než dnes !
za to byl skoro celej barák
za to byl skoro celej barák