Subaru Boxer Sport Car - OT
Re: Subaru Boxer Sport Car
Máš kulové....
Ještě si pamatuju, že tam padlo, aby ses nechoval jako na garáži, že to nebudou tady tolerovat a tys to chtěl rozdmýchávat tím, že ostatní se chovají stejně jako na garáži, tak ty budeš taky a proč napomíná tebe a ne je...
Nicméně to není můj boj, takže si to tady s MMirou vybojujte už sami. Z mého pohledu si teď stěžuješ, že jsi dostal facku, ale už neříkáš, že jsi před tím obtěžoval jeho přítelkyni...
Ještě si pamatuju, že tam padlo, aby ses nechoval jako na garáži, že to nebudou tady tolerovat a tys to chtěl rozdmýchávat tím, že ostatní se chovají stejně jako na garáži, tak ty budeš taky a proč napomíná tebe a ne je...
Nicméně to není můj boj, takže si to tady s MMirou vybojujte už sami. Z mého pohledu si teď stěžuješ, že jsi dostal facku, ale už neříkáš, že jsi před tím obtěžoval jeho přítelkyni...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
do jeho mlade sem mu delal no co nadelame, sem krasnejsi nicmene nemas pravdu a pamatujes si to utrzkovite, nepopiram, ze jsem psal OT, coz tu taky pisu, jde o jeho reakci a povysovani se. ty tvoje vety uz mas dost pomotane. ale chapu, zase tvoje poza "at se deje cokoli, opozice vuci goesovi"
myslim ze tato debata, ostatne jako vsechny ostatni s goesem, nikam nevede. neco podobneho stalo na pocatku i toho predchoziho konfliktu. ja tedy znova zopakuji to, co jsem rekl predtim.
zadam vsechny, tedy vcetne goese, aby mimo Ring nevyvolavali flame, neurazeli oponenty (to ani v ringu) a vystrihali se prispevku nesouvisejicich s tematem. tot vse, nic vic, nic min.
a goesi, a kdokoliv jiny, jestli mas problem s respektovanim techto jednoduchych a zcela jasnych pravidel, nezbude, aby ses navstev tohoto fora pro priste zdrzel.
zadam vsechny, tedy vcetne goese, aby mimo Ring nevyvolavali flame, neurazeli oponenty (to ani v ringu) a vystrihali se prispevku nesouvisejicich s tematem. tot vse, nic vic, nic min.
a goesi, a kdokoliv jiny, jestli mas problem s respektovanim techto jednoduchych a zcela jasnych pravidel, nezbude, aby ses navstev tohoto fora pro priste zdrzel.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
chapu, platis to tu a nemam s tim problem. S cim mam problem, ze ten OT a flame tu vyvolavaji dalsi a dalsi lide ale jen ja ti vadim. Chces tu poradek a neumis byt ferovy.
ne, OT mazu vsem stejne, flame tu nikdo jiny provokativnimi otazkami nevyvolava a urazky ve stylu ten a ten je idiot a podobne jsem taky videl jen od tebe.goes píše:chapu, platis to tu a nemam s tim problem. S cim mam problem, ze ten OT a flame tu vyvolavaji dalsi a dalsi lide ale jen ja ti vadim. Chces tu poradek a neumis byt ferovy.
chci tu hlavne pohodu a ne "hospodu plnou letajicich pullitru". o ferovosti necht si kazdy udela obrazek sam.
Autoforum.cz
mas pravdu
Re: Subaru Boxer Sport Car - OT
je super mit svuj OT