Vůně do auta - California Scents
Re: Vůně do auta - California Scents
no a dá se to sehnat za 48kč kus plus pošta, takže je to od tebe drahý
SSS - vdechne tě do života
Tak chemka to je a určitě je to príma dýchat x hodin denněhanz-k píše:Jinak možná si přečtěte z čeho se ta vůně california scents skládá než začnete mluvit o vašich karcinogenech. Máte to hold asi v dnešním světě těžký. Ono pomalu i na vesnici se nadechnout "bez karcinogenu" je problém tak by mě zajímalo kde vegetíte
Neměl by sis spíš zaplatit reklamu?hanz-k píše:Jinak navíc nechápu vaše OT nabídl jsem to kdo má zájem napíše není problém domluvit se a kdo nemá zájem tak ať ušetří klávesnici a sobě čas ...
A když už, tak radši od MouchyMoucha píše:no a dá se to sehnat za 48kč kus plus pošta, takže je to od tebe drahý
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Upřímně na tomto foru opravdu ne ..Jak se říká pro dobrotu na žebrotu. Navíc jsme v Čechách tak se ani nic jiného nedalo čekat
jj obchody nejdou a můžou za to blbý češi, že nechtěj čuchat smrady
SSS - vdechne tě do života
Nevím jestli je to problém jen u mě nebo je to vada výrobku, ale tohle jsem si kupoval ještě do felicie a smrdělo to fest. Po 2hodinové cestě autem, jsem to vyhodil z okna a to sem za to tehdy dal 150Kč. Pokud nechcete aby vás bolela hlava, tak se tomuto vyhněte.
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně tohle je na soukromou inzerci a né si tu honit kšefty, měli by ti dát BAN a smazat to tuhanz-k píše:Upřímně na tomto foru opravdu ne ..Jak se říká pro dobrotu na žebrotu. Navíc jsme v Čechách tak se ani nic jiného nedalo čekat
A ještě za takovou super cenuMoucha píše:jj obchody nejdou a můžou za to blbý češi, že nechtěj čuchat smrady
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III