řidičBOB píše:Mozna, ze v CCCP to mate hozene jinak, ale sve bolsevicke praktiky mne osobne vubec nezajimaji.
Pokud jste to ještě nezaregistroval nebo jste trochu mdlejšího rozumu, tak SSSR již cca 20 let neexistuje a je to stejně debilní logika, jako označit někoho, kdo z obchodních nebo soukromých důvodů jezdí do Německa, náckem nebo fašistou navštěvujícím Třetí říši.
A proč ne, když jste V1 schválně bral na vyzkoušení a otestování? Také jste jasně deklaroval, že mu zatím moc nedůvěřujete a budete jej používat spolu s paralelně zapojeným BELem. Navíc mě váš současný guru prosil, ať z toho nedělám kovbojku, že nedetekce na imitátoru (který tenkrát sám neměl a musel se na to běžet podívat ke mě) nemusí znamenat nedetekci na radar a dokud to nebude 100% potvrzeno, tak ať to nikde neříkám. Já své dodavatele, na rozdíl od Vašich kamarádů, nepodrážím a špinavé prádlo jsem nikdy na veřejnosti nepral. Chtěl jste ale 100% pravdu a nic jenom pravdu, takže ji budete mít, a to v takovém množství, že vám z toho nakonec bude špatně!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz