Proč jste si dělali řidičské oprávnění - řidičský průkaz
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Proč jste si dělali řidičské oprávnění - řidičský průkaz
Jaká byla vaše motivace mít řidičák ?
Když jsem chodil do školy, tak, tak dost kluci si v prváku dělalo řidičáky skupiny A na motorky a ve třetáku a čtvrťáku skupiny B na osobní auta do 3,5 tuny.
A když jsme poslouchal jejich vyprávění tak účelová motivace byla frajerství a vyrovnáním se starším kamarádům co již řidičáky měli.
Mě by řidičák ani nepovolila doktorka (pokud to někoho zajímá).
Když jsem chodil do školy, tak, tak dost kluci si v prváku dělalo řidičáky skupiny A na motorky a ve třetáku a čtvrťáku skupiny B na osobní auta do 3,5 tuny.
A když jsme poslouchal jejich vyprávění tak účelová motivace byla frajerství a vyrovnáním se starším kamarádům co již řidičáky měli.
Mě by řidičák ani nepovolila doktorka (pokud to někoho zajímá).
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
Re: Proč jste si dělali řidičské oprávnění - řidičský průkaz
Jsem taky psychicky vyšinutý, ale doktroka mi řidičák povolila. Řidičák jsem si udělal, abych mohl balit baby na moje auto. Ale stejně to nepomohlo....
-
- Pan Řidič
Já jsem emočně nevyzrálý a trpím patologickou nenávistí ke společnosti.
Já jsem dělal řidičák, abych mohl jezdit městem 150 a před děvčaty dělat smyky pomocí ruční brzdy ((c) Top Gear). Dále jsem chtěl řidičák využívat jako nástroj k natírání ramy na celozrný chléb.
V neposlední řadě pak důvodem byla možnost zajet k libovolnému bazénu si zaplavat se ženami
V neposlední řadě pak důvodem byla možnost zajet k libovolnému bazénu si zaplavat se ženami
Já jsme řidičák neměl dost dlouho snad do 20 možná i do 21, ale pak jsem ho potřeboval kvůli práci, takže nešlo jinak. od té doby jenom jezdím a nechodím, což mě mnohdy mrzí.
Já jsem dělal řidičský až na vysoké, i to proto, že přítelkyně měla a já ne. Naši neměli auto, tak mi to bylo zbytečné. Teď už potřebuji do práce a jako nezbytnou část života.
Protože si ho v té době (r. 2000) dělali moji vrstevníci a taky proto, že se objevovaly hlášky o tom, že se mají řidičáky zdražovat...
- Lachende Bestien
- Letec
Mám řidičák na A,B,C a pokud by bylo možné ho zpět prodat úředníkům tak aspoň za desítku, v mžiku oka bych tak učinil.
Ovšem pokud si člověk nedokáže najít takovou práci, aby auto nepotřeboval, pak je na něm pochopitelně závislý.
Takový autofeťák:))
Ovšem pokud si člověk nedokáže najít takovou práci, aby auto nepotřeboval, pak je na něm pochopitelně závislý.
Takový autofeťák:))
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Proto,aby jsem mohl budit sousedy
Proč my ty kozy žerou avatar?
Nedokázal jsem si představit jezdit MHD pak mě to chvíli živilo a teď už zpátky do mhd prostě nevlezu