Akcelerace - video blog
Akcelerace - video blog
Čau kluci,
jsem tady úplně nový, ale myslím, že se známe i na jiných fórech. Jen pro své potěšení a zábavu jsem si vytvořil na YT videoblog s pracovním (i když možná finálním) názvem Akcelerace.
Budu se snažit do něj cpát mé zážitky s auty a technikou okolo aut.
Možná to brzy umře, možná se to někam rozvine. Kašlu na to, jen prostě chci dělat lidem radost a rozdávat úsměvy a lásku
Takže, první věc je BMW 335d, což můžete shlédnout zde:
https://www.youtube.com/watch?v=p_7IFEAF5Bs
Co připravuju:
740D Long MY2016
Seat Ibiza Cupra
Seat Leon Cupra
Moje garáž BMW M3 F80
Moje garáž BMW 520D F11
Pak se uvidí
Jedna poznámka. Je mi jedno, jestli jsem v anonymitě nebo ne. Ta kapuce je děsná, ale předpokládám správně, že se chcete podívat na auto a ne na mě, že?
jsem tady úplně nový, ale myslím, že se známe i na jiných fórech. Jen pro své potěšení a zábavu jsem si vytvořil na YT videoblog s pracovním (i když možná finálním) názvem Akcelerace.
Budu se snažit do něj cpát mé zážitky s auty a technikou okolo aut.
Možná to brzy umře, možná se to někam rozvine. Kašlu na to, jen prostě chci dělat lidem radost a rozdávat úsměvy a lásku
Takže, první věc je BMW 335d, což můžete shlédnout zde:
https://www.youtube.com/watch?v=p_7IFEAF5Bs
Co připravuju:
740D Long MY2016
Seat Ibiza Cupra
Seat Leon Cupra
Moje garáž BMW M3 F80
Moje garáž BMW 520D F11
Pak se uvidí
Jedna poznámka. Je mi jedno, jestli jsem v anonymitě nebo ne. Ta kapuce je děsná, ale předpokládám správně, že se chcete podívat na auto a ne na mě, že?
Re: Akcelerace - video blog
Po prvni minute jsme to musel vypnout, pusobilo to desne strojene, jak reklama z teleshopingu. Nicmene jsem tomu dal jeste sanci a preskocil doprostred, kde to kupodivu dostalo format videoblogu a to mi docela sedelo. Asi to pak zkouknu cely ...
Zítra na to mrknu celé, pustil jsem si kousek a vydržel jsem se dívat
Tohle auto jsem měl taky, asi jsem divný, ale mě se ten projev moc nezamlouval a z výkonu jsem si taky na zadek nesedl, dokonce se mi zdálo, že to proti 135 moc nejede, nevím.
Jízdní vlastnosti mě osobně už neuchvátily vůbec, takové houbovité, navíc traktorový zvuk v interiéru se jim moc potlačit nepodařilo.
Ale jinak na cestování to bude celkem fajn, možná kdyby to nemělo ten zaprcaný X-drive, mluvil bych jinak.
Tohle auto jsem měl taky, asi jsem divný, ale mě se ten projev moc nezamlouval a z výkonu jsem si taky na zadek nesedl, dokonce se mi zdálo, že to proti 135 moc nejede, nevím.
Jízdní vlastnosti mě osobně už neuchvátily vůbec, takové houbovité, navíc traktorový zvuk v interiéru se jim moc potlačit nepodařilo.
Ale jinak na cestování to bude celkem fajn, možná kdyby to nemělo ten zaprcaný X-drive, mluvil bych jinak.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Píšu si. Změnit úplně formát.Vrooom píše:Po prvni minute jsme to musel vypnout, pusobilo to desne strojene, jak reklama z teleshopingu. Nicmene jsem tomu dal jeste sanci a preskocil doprostred, kde to kupodivu dostalo format videoblogu a to mi docela sedelo. Asi to pak zkouknu cely ...
Jinak díky za jakoukoliv kritiku. Třeba to časem bude koukatelne. Je fakt, ze ten začátek je takový zvláštní.
Ja to vidím stejne z hlediska toho cestování. Jinak výkon považuji za opravdu dost šílený. Dva týdny před tímto jsem jezdil se 410 konovou B3 a fakt se mi nezdálo ze by 335 byla prilis líná.M.Z. píše:Zítra na to mrknu celé, pustil jsem si kousek a vydržel jsem se dívat
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Srovnávat akceleraci 3er a A6 all road není úplně fér... Jednak je to jiná třída a jednak bude tak o 250kg těžší
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Po preskoceni uvodu to bylo dobry. Skoda, ze nemas vic zkusenosti, treba jestli je lepsi rizeni v aute bez ctyrkolky? Prekvapila me pohodlnost auta, to bych necekal. Na prvni video s dialogem to je bych rekl fajn. Mozna si udelat osnovu o cem ches povidat. Treba mi prislo zvlastni kdyz rikas, ze nemas co vytknout a na konci se vlastne dozvime o nic moc plastech, to bych klidne rozvedl.
Ale davam palec hore.
Ale davam palec hore.
Díky moc za věcnou kritiku. Přesně toto mě posouvá dopředu. Tam u té 335d, ale nakonec i u té 740D, kterou teď připravuju nebyl moc čas, ani klid. Já jsem to auto měl půjčené na pár hodin. Nicméně chystám i8 (snad to vyjde), Ibizu a Leona Cupru doufám budu mít na více dní.Vrooom píše:Po preskoceni uvodu to bylo dobry. Skoda, ze nemas vic zkusenosti, treba jestli je lepsi rizeni v aute bez ctyrkolky? Prekvapila me pohodlnost auta, to bych necekal. Na prvni video s dialogem to je bych rekl fajn. Mozna si udelat osnovu o cem ches povidat. Treba mi prislo zvlastni kdyz rikas, ze nemas co vytknout a na konci se vlastne dozvime o nic moc plastech, to bych klidne rozvedl.
Ale davam palec hore.
Mne se to libi. Ten zacatek pusobi zvlastne, kdybys to rikal u toho auta jako zbytel videa, urcite by to bylo lepsi. U te 7er se zamer hlavne na vybavu a zkus sednout i na misto spolujezdce, v predchozi F01 bylo totiz strasne malo mista na leve koleno pri standardnim posunuti sedacky.
Rad se budu koukat
Rad se budu koukat
Děkuji moc. Teď právě stříhám tu sedmu. Ono to není moc relevantní, protože jsem měl verzi Long, v ní bylo místa opravdu dost i pro mě...oxik píše:Mne se to libi. Ten zacatek pusobi zvlastne, kdybys to rikal u toho auta jako zbytel videa, urcite by to bylo lepsi. U te 7er se zamer hlavne na vybavu a zkus sednout i na misto spolujezdce, v predchozi F01 bylo totiz strasne malo mista na leve koleno pri standardnim posunuti sedacky.
Rad se budu koukat
Taky je problém, že se nemůžu zaměřit na další záběry. Natočil jsem to na začátku února.