Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Tak tohle Volvo brzdového asista určo nemělo a on ten řidič také nebrzdil.
Byly dv možnosti - buď brzdit nebo přidat. Bylo tam ještě jedno auto, které asi mělo blbě zařazeno, protože v připojováku zrychlovalo ladně, ale pak už svižně.
Byly dv možnosti - buď brzdit nebo přidat. Bylo tam ještě jedno auto, které asi mělo blbě zařazeno, protože v připojováku zrychlovalo ladně, ale pak už svižně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nevím z čeho vycházíš, že to brzdového asistenta nemá? Na tyhle modely se už dávalo... Ale co vím, mělo by to jít do plných brzd (což je právě často vyčítáno). Ale zkušenost s tím nemám
Tak či onak platí co jsem napsal - ono když se ti před autem zjeví kus střechy auta, nevíš co zamyšlí.. Je to minimáně dost nepříjemný... Tuplem jestli před tebou jel někdo jak s hnojem a ten kdyby zpomalil - ty bys ji koupil zezadu jako první, když s kamionem před sebou měl v tu chvíli rozestup 0.
Udělat tohle třeba ve chvílí, kdyby se zpomalovalo do kolony, je to jasná rána
Budu upřímnej - tvoje divení mě od tebe překvapuje. Kdyby se takhle divil někdo s mokrým ŘP, s očima v sloup a s hlubokým povzdechem to pochopím.
Tak či onak platí co jsem napsal - ono když se ti před autem zjeví kus střechy auta, nevíš co zamyšlí.. Je to minimáně dost nepříjemný... Tuplem jestli před tebou jel někdo jak s hnojem a ten kdyby zpomalil - ty bys ji koupil zezadu jako první, když s kamionem před sebou měl v tu chvíli rozestup 0.
Udělat tohle třeba ve chvílí, kdyby se zpomalovalo do kolony, je to jasná rána
Budu upřímnej - tvoje divení mě od tebe překvapuje. Kdyby se takhle divil někdo s mokrým ŘP, s očima v sloup a s hlubokým povzdechem to pochopím.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Odkdypak ty hraješ na kdyby?? Už vím - když se to hodí.
Žádná kolona se nekonala. Zařadil jsem se a kontinuálně zrychloval. Na rozdíl od kamčáků, kteří dělají totéž, akorát nezrychlují.
A jak víš, že za volantem kamionu nebyl někdo s mokrým ŘP? Jakože to řídí náklaďák, tak je to profík s miliardou km?
Naopak - já dobře vím, co si mohu za volantem dovolit. Vzhledem na rychlost, aktuální situaci, bezpečnost a vše kolem.
Žádná kolona se nekonala. Zařadil jsem se a kontinuálně zrychloval. Na rozdíl od kamčáků, kteří dělají totéž, akorát nezrychlují.
A jak víš, že za volantem kamionu nebyl někdo s mokrým ŘP? Jakože to řídí náklaďák, tak je to profík s miliardou km?
Naopak - já dobře vím, co si mohu za volantem dovolit. Vzhledem na rychlost, aktuální situaci, bezpečnost a vše kolem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ano, zrychloval jsi - což on nemohl ve chvíli kdy tě viděl vědět, mohl v to maximálně doufat
Podobně zmuchlaných, co věděli co si můžou dovolit a narvou to před kamion bylo mnoho.. nebyl bys první a určitě ani zdaleka ne poslední
Čímž chci říct - v moment kdy tě viděl, nikde neviděl nápis "vím co si můžu dovilit, já jsem řidičBOB!". V první řadě počítám s tím, že tam sedí debil co to netuší a klidně mi takhle před autem začne brzdit - a že to není nic vyjímečnýho
Podobně zmuchlaných, co věděli co si můžou dovolit a narvou to před kamion bylo mnoho.. nebyl bys první a určitě ani zdaleka ne poslední
Čímž chci říct - v moment kdy tě viděl, nikde neviděl nápis "vím co si můžu dovilit, já jsem řidičBOB!". V první řadě počítám s tím, že tam sedí debil co to netuší a klidně mi takhle před autem začne brzdit - a že to není nic vyjímečnýho
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Máš tam zakroužkovaný další 2 trojúhelníky, který tam očividně a prokazatelně sou... nemáš k dispozici jenom jeden obrázek, ale celý video...petr_riha píše: ↑pon 28 lis 07:07Možná, někdy, někde. Teď tam není. Zda s jedna o pozemní komunikaci nelze z obrázku posoudit.brnenska.odchytova píše: ↑pon 28 lis 05:05 a dost možná bejval trojúhelník aji tam, co je modrej kroužek... Nicméně furt platí, že ne všechno, co se tváří jako křižovatka je křižovatka...
obrázek měl sloužit k tomu, aby ses ve videu mohl podívat na ty místa, který sem ti zakroužkoval...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To má bejt jenom řečnická otázka, žejo?
Víc na Kréťana se připojit nešlo? Takhle bych se nepřipojil ani před osobák, natož před kamion...
Naposledy upravil(a) brnenska.odchytova dne úte 29 lis 02:16, celkem upraveno 1 x.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hlídejte si ty děti!
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: že tím počítá řidič kamionu je víc, než úsměvné - to jsou totiž rodilí Einsteini!
Je vidět, jak vy lopaty myslíte všichni stejně - vy jste kingové a ostatní jsou píče s mokrým řidičákem.
Je vidět, jak vy lopaty myslíte všichni stejně - vy jste kingové a ostatní jsou píče s mokrým řidičákem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No, spousty řidičů se jako piče chovaj a nedělá jim problém po zařazení před auto dupnout do brzd - což v momentě kdy o tom autu ani nevíš, je docela problém
Viz to video - nevím jak je dlouhej, nevím jestli nemá vozejk, nevím jestli mu to vyjde a jestli pojede.
Nebo třeba tady zde moje stará nehoda - přesně paní piča. Kdyby jela (a mohla jet), tak se vůbec nic nestalo a vše bylo ok... A i když neměla ani důvod zastavit, tak přece jen zastavila. A jak mám já vědět, že v Corse nesedí přesně tahle paní?
A zase - sedět tam ta paní, nebo kdyby s Ramem šel po brzdách, je to jistá rána
Viz to video - nevím jak je dlouhej, nevím jestli nemá vozejk, nevím jestli mu to vyjde a jestli pojede.
Nebo třeba tady zde moje stará nehoda - přesně paní piča. Kdyby jela (a mohla jet), tak se vůbec nic nestalo a vše bylo ok... A i když neměla ani důvod zastavit, tak přece jen zastavila. A jak mám já vědět, že v Corse nesedí přesně tahle paní?
A zase - sedět tam ta paní, nebo kdyby s Ramem šel po brzdách, je to jistá rána
Chápeš to?