Samozřejmě, centrum Kolínu není definitivně vhodné místo pro dělání bordelu. Ale jak tak sleduju, od té doby, co jsem tam před 23 lety bydlel, se tam hodně změnilo.Bond007 píše:Reagoval bys stejně, kdyby šlo o průměrného heterosexuální ho bělocha?
Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Ten vyšší-ostřejší policajt je v Kolíně docela známý, je i ve spoustě jiných starších reportáží.blah píše:plus na konci jeste zjisti ze neplati dane, takze auto bude u fizlu dokud nezaplati. Taky zminuji ze tyhle problemy se s nim resily opakovane. A jestli spravne rozumim, prijde i o ridicak?
A celkove jde o cloveka kterej ma na krku i dost dalsich veci, corky, padelani a tak. Jak jsem obecne proti velkym pravomocem policie, myslim ze tady (spis vyjimecne) se docela trefili.
Ale líbilo se mi, jak je ten blonďatý trpělivý a slušný... tady další díl.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Znáte takový ten pocit, kdy se koukáte na video z okruhu a nepřijde vám, že se jede moc rychle? No tak u téhle jízdy ten pocit fakt nemám. Jede solidní pilu
https://www.facebook.com/karoly.jonas.3 ... 649568165/
Aneb proč není dobrý nápad lézt polskému kamioňákovi pod plachtu a přitom ju zničit .
Aneb proč není dobrý nápad lézt polskému kamioňákovi pod plachtu a přitom ju zničit .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stejné video do dvou vlaken? Není to málo Ivane Pavloviči Čechove? Zkuste raději tři vlákna...
to druhé vlákno mažu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vtipne, ironicky, takto ta vychovna videa maji vypadat.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Kto nebol, môže akurát tak ľutovať .. Pripravil som malú ochutnávku v podobe tohto videa !