Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Třeba v tom, že já se bavím za prvé o nočních hodinách (světla ve tmě) a v tom, že ty křižovatky (narozdíl od této) notoricky znám.
No a nabízí se teda otázka - takže kdyby byla nehoda, nemůžu za to já, ale chybějící semafor?
M.Z.: O tom žádná, ale z jeho pozice bych do toho teda nešel. Otázka je kde byl, když jsem se já rozjížděl
No a nabízí se teda otázka - takže kdyby byla nehoda, nemůžu za to já, ale chybějící semafor?
M.Z.: O tom žádná, ale z jeho pozice bych do toho teda nešel. Otázka je kde byl, když jsem se já rozjížděl
Chápeš to?
Přehlídnout světla ve tmě je úplně stejné jako přehlédnout auto za bílého dne... Jak velké to auto mělo být, abys ho viděl?
Ty seš fakt debil.
Ty seš fakt debil.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba ten člověk nebude svítit…nebo bude, ale světla ne.
A argument, že křižovatku znáš - no, každý podvědomě nedává úplně pozor na místech, která notoricky zná a naopak je opatrný na místech, kde si jist není. Alespoň já to tak mám. Ale chápu, že lopaty to mají v píči všude.
A argument, že křižovatku znáš - no, každý podvědomě nedává úplně pozor na místech, která notoricky zná a naopak je opatrný na místech, kde si jist není. Alespoň já to tak mám. Ale chápu, že lopaty to mají v píči všude.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 24 říj 18:40, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je presne ono, jak tu psal vcera ve vedlejsim vlakne abgx1. 50 let tam byl pripojovak, tak proste jedu!
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo no. Já to vím, ty to víš…
Tak si počkáme na lopatu - jak to je doopravdy.
Tak si počkáme na lopatu - jak to je doopravdy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak s tím teda nesouhlasím. V noci díky světlům o autu vím podstatně dřív než ve dne - ba dokonce o něm vím, i když je teprv za zatáčkou nebo za rohem.Přehlídnout světla ve tmě je úplně stejné jako přehlédnout auto za bílého dne... Jak velké to auto mělo být, abys ho viděl?
Jestli třeba v tomhle videu byl za zrcátkem a sloupkem (jakože asi jo), tak v noci bych o něm bezpečně věděl, páč by mi bylo divný, odkud se bere to světlo
Další krásnej příklad je, když jede auto vedle mě v mrtvém úhlu - auto nevidím, ale vidím že je nějak moc světla vpravo vedle mě (ano, častokrát mi přesně tohle pomohlo)
Jasně, a co se tím mění v případě běžný křižovatky bez semaforů? Jakože v případě křižovatky bez semaforů nevadí, že nesvítí?Třeba ten člověk nebude svítit…nebo bude, ale světla ne.
Uf, zakázal bych křižovatky bez semaforů.. je potřeba myslet na nesvítící řidiče
A jaksi ti uniká ten fakt, že je kurva rozdíl najíždět do provozu a vyčíhnout si mezeru na obou stranách (viz video), a stát na křižovatce x sekund, kde nikdo nikde není
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To je přesně ten záběr, kterej používám jako argument, proč bys neměl jezdit na červenou... Bylo to hned v následující kompilaci po tom, cos projel (ve dne) na červenou..
Protože prostě zvyšuješ pravděpodobnost, že něco přehlídneš a ono to nemusí bejt hned auto, ale třeba cyklista.. kterej zas tolik světla vydávat nemusí...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
V době, kdy všechno zdražuje. Benzín. Mouka. Jehly. A Perly měknou. My dáváme víc! A jako důkaz - přitvrdíme!
Pojďte se podívat na řidiče kamionu, který si zatoužil zahrát Carmageddon naživo.. chodce, který vběhne pod auto, nehody a další... demonetizace za 3… 2… 1! Bez cenzury.
https://www.stream.cz/brnenska-odchytov ... k-64481429
Pojďte se podívat na řidiče kamionu, který si zatoužil zahrát Carmageddon naživo.. chodce, který vběhne pod auto, nehody a další... demonetizace za 3… 2… 1! Bez cenzury.
https://www.stream.cz/brnenska-odchytov ... k-64481429
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Tento biely passat bol nejaky prepnuty
1. Najskor celkom dlhu dobu okupuje lave pruh iduc tak 130, fabiu to prestane bavit, preblikne ho
2. Uhne sa, a asi 20sekund horlivo blika po fabii
3. Zase okupuje lavy pruh, po dvoch premarnenych medzerach pustam smerovku dolava, po tretej 2x tuknem do dialkovych
4. Uhne, ide nalepeny zamnou 160+(predtym siel 130), po dobrej polminute ma to blikanie prestava bavit a pustam hmlovku
5. Dalsiu polminutu mi ide v narazniku a blika
6. Stale sa sprava agresivne a pokusi sa ma obehnut, potlacim to k 200+ a zaradim a pred neho... Nepustim si pred seba agresora len aby ma mohol vybrzdit...
7. Dalsich 20km za mnou ide asi so 100m odstupom, az k mojej cielovej destinacii v slepej ulicke. Po par sekundach zamieri do ulicky oproti kde sidli policajny zbor
8. Profit?? Z jeho strany netusim, ale ja som za zabavil slusne
1. Najskor celkom dlhu dobu okupuje lave pruh iduc tak 130, fabiu to prestane bavit, preblikne ho
2. Uhne sa, a asi 20sekund horlivo blika po fabii
3. Zase okupuje lavy pruh, po dvoch premarnenych medzerach pustam smerovku dolava, po tretej 2x tuknem do dialkovych
4. Uhne, ide nalepeny zamnou 160+(predtym siel 130), po dobrej polminute ma to blikanie prestava bavit a pustam hmlovku
5. Dalsiu polminutu mi ide v narazniku a blika
6. Stale sa sprava agresivne a pokusi sa ma obehnut, potlacim to k 200+ a zaradim a pred neho... Nepustim si pred seba agresora len aby ma mohol vybrzdit...
7. Dalsich 20km za mnou ide asi so 100m odstupom, az k mojej cielovej destinacii v slepej ulicke. Po par sekundach zamieri do ulicky oproti kde sidli policajny zbor
8. Profit?? Z jeho strany netusim, ale ja som za zabavil slusne