Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Tak já to vysvětlím, a jsem nebezepečný kretén. A v čem je pěkně prosím nebezpečný kretén ten můj kamarád s bunkrem...?
Jako že kdyby tu cestu od obce koupil, tak by to najednou nebylo nebezpečný, jo?
To je fakt logika - puška se skládá ze čtyř částí. Jsou to hlavně tyto tři: hlaveň a pažba
Jako že kdyby tu cestu od obce koupil, tak by to najednou nebylo nebezpečný, jo?
To je fakt logika - puška se skládá ze čtyř částí. Jsou to hlavně tyto tři: hlaveň a pažba
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska na JS před Barr mostem partička 3 doktorů, s asistencí PČR. Všichni 3 hezky v řadě u Transporteru s doklady v ruce.
Asi chtěli policajtům vysvětlit, že ten zákaz tam dal nejspíš nějaký kretén, ale oni vědí, že je tam naprosto zbytečný!
Asi chtěli policajtům vysvětlit, že ten zákaz tam dal nejspíš nějaký kretén, ale oni vědí, že je tam naprosto zbytečný!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
tunelama po praze předpokládám taky jezdíš. nejlepší sou sráčové v kamionech co jedou v levym a na všechny se lepí a blikaj pač se bojej že je vylapěj. dnes jeden takovej kašpar stál s policajtama u blanky
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Tak na Blanku mám vyjímku, tam si můžu jezdit jak chci sem a tam.
A spíš je to o rychlosti - běžně se tam couraj všichni 60 a ne každej má náladu a čas se tam courat s nima. Dneska stáli před nájezdem V Holešovičkách a sbírali to tam
A spíš je to o rychlosti - běžně se tam couraj všichni 60 a ne každej má náladu a čas se tam courat s nima. Dneska stáli před nájezdem V Holešovičkách a sbírali to tam
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, a nedejbože zablikat na kamioňáka, že?! Když se třeba předjíždí v zákazu předjíždění.
Jak jsem už psal - zadokumentuju a řeším dál.
Jak jsem už psal - zadokumentuju a řeším dál.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já si čas najdu. Láká mne představa, že hovada jako ty, budou jezdit max. MHD.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec