Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Všechno co je veřejně přístupný a může mít každej, stojí za hovno... Stačí se podívat na veřejný záchody nebo kdo všechno může mít řidičák
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše: ned 04 zář 19:53 Já to musel z auta vyndat...ty primitivní žvásty se nedaly poslouchat.
Mám to vypnuté, z 95% kidy o hovnu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: to bych asi polemizoval. Znám mnoho veřejných záchodů, které jsou na tom lépe, než jsem viděl u někoho doma.
S řidičákem je to totéž. To je navíc jenom potvrzení, žes absolvoval teorii předpisů a praktické jízdy. Znám lidi, co neumí jezdit po 40ti letech praxe a lidi, co už v 18ti jezdí lépe, než kdokoliv jiný.
Není to o systému - je to o lidech. A to CB obzvlášť - co si budem, doktoři za tím fakt nesedí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Kdysi se to u nás zvažovalo. Mezitím co jinde v Evropě to funguje, u nás se to muselo v Břeclavi otestovat (protože jsme papežtější než papež). A tím to asi skončilo.

Chápeš to?
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

sry, byl sem týden offline.
Truck Daškam píše: stř 31 srp 07:41
já bych totiž strašně nerad skončil pod náklaďákem (nebo v osobáku), kterej taky nechtěl čekat a jen mě přehlíd..
To je to - pecku dostat nemůžeš, protože tam prostě nejsi. Kdyby jsi tam byl, tak nejedu. Ty křižovatky kde jsem na červenou jel, jsou líp přehledný roviny jak oceán a znám ty místa ze všech směrů
Problém je v tom, že lidi dělaj chyby.. takže argument, že pecku dostat nemůžu, protože tam nejsu je naprd.. jednous vidal video s jízdou na červenou a hned to příští byla kompilace tvejch chyb (tj ok, všichni chybujem) a tams prostě přehlíd malý auto, kdyžs jel z vedlejší a divil ses kde se tam vzalo... a to je ten průser.. prostě jízdou na červenou přivoláváš nebezpečný situace o něco víc, než by bylo potřeba... přehlídneš to auto, přijede tam, protože jel rychlejc.. přijede motorka, která nebude skoro vidět nebo bude schovaná za sloupkem... a to mi vadí...

- nepoutání se
Hádat se nebudu, ale známá měla DN s cyklistou, který neměl helmu - poznamenám, že helma není povinná. No a dopadlo to v pohodě a přitěžující okolností pro cyklistu bylo, že neměl helmu.
Takže si myslím, že v případě mého nepřipoutání by to dopadlo stejně (a podporuju to)
strašně moc bude záležet na právníkovi, jestli a jak tě z toho dokáže vysekat.. Furts mu ale nedal přednost a naboural do něj ty, takže to, žes ho zabil svou chybou, aji když se z vlastní vůle nepřipoutal... Napadlo tě někdy, že sou lidi, co jim třeba nedělá dobře, když někoho zabijou? Jenom proto, že se ten blbec prostě nepřipoutal? O tom, co si prožiješ (bezesný noci) než přijde (a v to furt můžeš jenom doufat) osvobozující rozsudek ani nemluvě...
- mobil za volantem.. když handsfree stojí 200Kč..
Nebaví mě. 10x se to spáruje a po 11 když mi někdo volá, tak to spárovaný není. Další věc je, že furt poslouchám "tě neslyším, jako bys byl daleko" nebo perlou bejvá moje ozvěna
A hlavně v automatu tu pravou ruku nepotřebuju. Je úplně jedno jestli si s ní podpírám koule, držím v ní kafe nebo jako většina lidí při diskuzi s ní gestikuluju v prostoru auta.... No a nebo jestli tu ruku mám u ucha.
Zvládám telefonovat, když couvám ze šikma do 2,5m vrat, kdy za nimi je dům s nízkou střechou na jedné straně, na druhé straně vyskládané palety s cihlama a do toho se tam motá nacamraný úkáčko co mi ukazuje hovadiny. Pardon - takže skutečně dokážu telefonovat když jedu rovně, vedou mě pruhy a do ksichtu mi blikaj barvy oznamujíc, jestli můžu jet nebo ne.
já teď ale myslím takovou tu věcičku, co si prdneš do ucha.. (koupil sem si tu za 200,- z lidlu a nemůžu si to vynachválit.. ) ne to, že to spáruješ s reprákem v autě...
ono spousta lidí dokáže řídit nažraná.. než přijde nějakej problém s kterým si v tom stavu nedokážou poradit, že?
Ono spousta kamioňáků přece zvládá čučet na dálnici na filmy nebo do mobilu.. a to, že semtam nějakej u toho bourá (psát že sešrotuje rodinu s dětma mi přišlo moc laciný), protože si včas nevšimne kolony je ok, já vím...
Problém je, že spousta řidičů si jenom myslí, že to zvládá.. a dost často maj prostě jenom štěstí...
Já při takovejch situacích du taky instinktivně na brzdu (nebo minimálně sundávám nohu z plynu) z opatrnosti a jak určitě víš, když první zbrzdí z 90 na 60 tak 5. už jede krokem.. .
Začalo se to rozjíždět až za nehodou. Že je nehoda (majáky) v protisměru, je bezpečně vidět stovky metrů před tou nehodou. Neříkám že je špatně ubrat - ale pak se dá přidat a jet normálně, což se nedělo.
Je to vážně o čumění na tu nehodu - vsadím boty, že leckdo měl v hnátách telefon a fotil si to, nebo aspon vykroucenou hlavu doleva a otevřenou držku a čuměl
No šak právě.. já na to taky šlápnu až za nehodou, když mám pocit, že mi tam už nikdo neskočí.. co by to bylo za logiku zabrzdit 50m před nehodou a kolem profrčet zase 130?
Neříkám, že nečuměli na tu nehodu, ale tady stačí fakt aby jenom ten první zpomalil a automaticky musí zpomalit všichni a když už zpomalujou všichni, tak zpomalím taky, protože vidím hovno, jestli není něco na silnici, kvůli čemu zpomalili..
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Truck Daškam
Letec

Já na tyhle vědecký a hlavně katastrofický eseje nehodlám reagovat.
Mě by jsi řídit v přilbě, protože může na tebe spadnout čínská kosmická lod nebo malý asteroid. Jeden nikdy neví

Předevčírem jsem si ovíněn sjel na koloběžce pro tonic na pumpu. Bez helmy a jel jsem skrz autobusové nádrží, kde je jednosměrka. Katastrofa.. Mohl se tam ve 2h v noci z ničeho nic objevit autobus plný lidí, já do něj v plné rychlosti nabourat a po odrazu od čelního okna skončit pod ním :-D

To je to samý jako cyklista vs. červená na přejezdu. Každej druhej to dává do videa... A já ne. At si jede, já bych na kole možná nejspíš jel taky. Řeší se strašný hovna
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kamarád neurochirurg by ti mohl vyprávět. Ale to jako kdyby říkal ještěrce.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Čičo
Řidič začátečník

Příspěvek od Čičo »

Full retard mode
Truck Daškam
Letec

řidičBOB: Nevím co by mi vyprávěl - pohybuju se mezi IZS, vím své.
Jenže to bych nesměl dělat vůbec nic. Ani bejt zabarikádovanej doma není bezpečný
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A já myslel, že děláš do dopravy :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět