odkaz na Stream od toho na YT poznáš - na YT sou ty videa dřív, ale s cenzurou... na Streamu sou bez cenzury.. Nehledě na to, že jde o jinou kompilaci.Truck Daškam píše: ↑pát 26 srp 15:28 Ne, že bych byl proti postování videí - ale nešlo by odkazovat na jeden zdroj (youtube, stream)? Nevím kdo bude klikat na totožný videa
Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Sorryjako, že to nedělám, jak nejmenovanej dashcamer z Plzně a nedávám všechno za paywall... s kecama, že by mi YT ty "brutální" nehody smazal. Dávám videa bez cenzury na volně přístupnou neplacenou platformu.. Z hrubé komerce bych "obviňoval" jiný..
- Truck Daškam
- Letec
Já to myslel tak, nacpat to do jednoho příspěvku nebo jen zmínit, že jsi dostupný i na streamu, kde jsou videa bez cenzury. Myslím to dobře, tohle začne lidi jenom brzo srát a reálně to je dle mě k ničemuodkaz na Stream od toho na YT poznáš - na YT sou ty videa dřív, ale s cenzurou... na Streamu sou bez cenzury.. Nehledě na to, že jde o jinou kompilaci.
Chápeš to?
Je mi úplně šumák nějaký paywall nějakého plzeňáka. Když ho nechci sledovat, tak to prostě nevidím. Za komerci považuji to, jak ty tvoje videa cpeš úplně všude na všechny fóra i facebookové skupiny. Nově i na další platformě, kterou máš také monetizovanou = 2x tolik spamu. Prostě za každou cenu to všem cpeš do chřtánu naprosto všude, hlavně ať tam máš prokliky. Do jakékoliv jiné diskuze, když pominu předchozí stránku, na fóru se ale vůbec nezapojuješ. Máš tady přes 200 příspěvků. Věřím, že ty, co se netýkají tvých videí, bych napočítal na prstech ruk.
Bylo by super, když už si děláš pořád reklamu, aby jsi za ni platil. V podnikání totiž nemalou část zisku ukrajuje právě reklama. Takhle jsi na úrovni firem, co si tady dělají "nenápadně" recenze, ale s tím rozdílem, že ty se to ani nesnažíš krýt.
Bylo by super, když už si děláš pořád reklamu, aby jsi za ni platil. V podnikání totiž nemalou část zisku ukrajuje právě reklama. Takhle jsi na úrovni firem, co si tady dělají "nenápadně" recenze, ale s tím rozdílem, že ty se to ani nesnažíš krýt.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to se dává dost blbě do 1 příspěvku, když ty videa vychází v jinej den.. a zase připisovat k odkazu na YT videa, že video bez cenzury najdete zítra na streamu (když tam vyjde jiný), tak mi nepřijde jako úplně nejlepší nápad.Truck Daškam píše: ↑sob 27 srp 20:32Já to myslel tak, nacpat to do jednoho příspěvku nebo jen zmínit, že jsi dostupný i na streamu, kde jsou videa bez cenzury. Myslím to dobře, tohle začne lidi jenom brzo srát a reálně to je dle mě k ničemuodkaz na Stream od toho na YT poznáš - na YT sou ty videa dřív, ale s cenzurou... na Streamu sou bez cenzury.. Nehledě na to, že jde o jinou kompilaci.
Tak někdo se rád podívá na starší necenzurovaný video.. když ho předtím neviděl a nebo nedokoukal, kvůli cenzuře..
tady se kolikrát tejden nic neděje.. tak když přijdeš, zjistíš, že je to zase moje video na streamu, tak na něj nemusíš klikat.. sám vidíš v YT statistikách, kolik lidí se na tvoje videa dívá z různých fór, dovolím si tvrdit, že když by to bylo 0, tak to sem necpeš ani ty ani já...
Pokud to nechceš sledovat, tak to prostě nesleduj.. nijak ty odkazy nemaskuju, neschovávám, takže se dá docela snadno poznat, jestli se chceš podívat nebo ne.. a aji tak to můžeš po otevření zase zavřít a nesledovat, tak fakt netuším o co de?Arkis píše: ↑sob 27 srp 21:14 Je mi úplně šumák nějaký paywall nějakého plzeňáka. Když ho nechci sledovat, tak to prostě nevidím. Za komerci považuji to, jak ty tvoje videa cpeš úplně všude na všechny fóra i facebookové skupiny. Nově i na další platformě, kterou máš také monetizovanou = 2x tolik spamu. Prostě za každou cenu to všem cpeš do chřtánu naprosto všude, hlavně ať tam máš prokliky. Do jakékoliv jiné diskuze, když pominu předchozí stránku, na fóru se ale vůbec nezapojuješ. Máš tady přes 200 příspěvků. Věřím, že ty, co se netýkají tvých videí, bych napočítal na prstech ruk.
Tak jasně, když pomineš předchozí stránku (na rozdíl od autora postu a kohokoliv dalšího sem si dal tu práci a ty statistiky zkoušel vyhledat a podělit se s váma o to) a pár dalších postů, tak se do diskuze nezapojuju, no já se občas do diskuze zapojoval, ale tvrďák bob se cejtil ukřivděně, když sem mu slušně napsal, že se zachoval jako kkt a měl by se léčit, když vylít tenkrát na toho typana za ruku z okna a začal mu mlátit do auta. A prej ho hejtuju jenom proto, že on se nehezky vyjádřil o mejch videích a pak si mě bloknul, tak sem uznal, že nemá cenu se dohadovat s někým, jehož ego neunese oprávněnou kritiku a tak se zrovna 2x do těchhle ego diskuzí nehrnu a myslím si svoje.
edit: k té reklamě.. myslím, že furt panuje celkem mylná představa o tom, kolik ty yt videa vydělávají.. a že dost často člověka nemusej motivovat peníze.. ale něco úplně jinýho.
Mne jsou tvoje videa buřt, ale tohle je výmluva jak od trucka.brnenska.odchytova píše: ↑sob 27 srp 22:31 to se dává dost blbě do 1 příspěvku, když ty videa vychází v jinej den.. a zase připisovat k odkazu na YT videa, že video bez cenzury najdete zítra na streamu (když tam vyjde jiný), tak mi nepřijde jako úplně nejlepší nápad.
Tak někdo se rád podívá na starší necenzurovaný video...
To nemůžeš dat oba linky naraz ten druhy den, kdy jsou obě videa publikována? Nebo obě publikovat naraz ten druhy den, kdy jsou obě k publikování připravena? Můžeš. Ale nechceš, v pohodě, jen nepis podobne nesmysly.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Muže a nemusí, podle více faktoru. Pokud podnikas a pokud platis nesmysl za reklamu, můžeš ji dělat blbě (pokud ji děláš sám), nebo ji děla blbě někdo jiný (například reklamka, například špatným cilením), nebo ti někdo fakturuje nesmysl za mizerný výkon.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl jsem jediné jeho video celé. Vydržel jsem pár sekund. Přijde mi to, krom tedy reklamního cílu, debilní. Totálně debilní, na úrovni děcka z 5.B. A to jsem je možná tímto hluboce urazil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Přiznám se že nevím, ani nevím že to YT umí ukázat. Dávám to spíš dle toho, co chci sdělit či ukázatsám vidíš v YT statistikách, kolik lidí se na tvoje videa dívá z různých fór, dovolím si tvrdit, že když by to bylo 0, tak to sem necpeš ani ty ani já...
Chápeš to?
Takové parkoviště mě vždy nechávají v údivu. Nedovedu si představit nic jednoduššího než síť jednosměrek v šikmými parkovacími chlívky (mimochodem je to asi nejlepší druh parkoviště, protože to nechává spoustu místa pro otevírání dveří a snadné vyjíždění). I tak v tom ale spousta lidí má naprostý chaos. Úplně nejlepší jsou ti, co zaparkují do chlívku obráceně. Jen na tomto videu je vidět 5 aut zaparkovaných obráceně. Když se vedle nich někdo postaví, tak už nemají šanci to zlomit do správného směru. Buď tedy blokují průjezd, jak se to marně snaží vytočit, nebo to rovnou berou v protisměru.