Příkaz na místě, dříve bloková pokuta: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/P%C5%99 ... ADst%C4%9B
Onboard videa
Re: Onboard videa
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podmínkou uložení příkazu na místě, je souhlas s údajně spáchaným přestupkem... Takže nesouhlasíš s přestupkem. Příkaz na místě není na pořadu dne a přestupek bude oznámen.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
To, jestli jsi přestupek spáchal či nikoliv příslušník nerozhoduje.
Ten ti může oznámit pouze podezření z přestupku a to je tak vše - a dál je to celý na tobě
Ten ti může oznámit pouze podezření z přestupku a to je tak vše - a dál je to celý na tobě
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No... Policista sice nerozhoduje, zda si spáchal, či nikoliv, ale pokud ti sdělí podezření ze spáchání přestupku, se kterým souhlasíš, nastupuje onen příkaz na místě a je vyřešeno. V podstatě rozhoduješ ty, ovšem na jeho popud. Pokud nesouhlasíš, on přestupek zdokumentuje a postoupí dál správnímu orgánu, který v první vlně hodí haluze na předtištěný formulář a vysmahne příkaz.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A pokud s ním nesouhlasíš, pošleš odpor a začíná správní řízení, ve kterém máš konečně možnost uplatnit své námitky. A protože úředníci jsou v mnoha případech pakáž líná a neschopná, míváš často slušnou šanci na úspěch.
Práva řidiče a další okolnosti by v dnešním silničním fašismu měly patřit k základním znalostem řidiče.
http://www.30kmh.cz
Práva řidiče a další okolnosti by v dnešním silničním fašismu měly patřit k základním znalostem řidiče.
http://www.30kmh.cz
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mně to neříkej…já si rád popovídám, kdykoliv je možnost, s živým úředníkem SO
Btw: nejlepší počtení je vždy ten příkaz. Často úplně jiné paragrafové znění přestupku, zdůvodnění z úplně jiného případu a tak… To bývá fakt slušná haluz.
Btw: nejlepší počtení je vždy ten příkaz. Často úplně jiné paragrafové znění přestupku, zdůvodnění z úplně jiného případu a tak… To bývá fakt slušná haluz.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
A víme, že jejich kolegové navrhujou dopravní značení, včetně B4.. Že? Nebo to dělaj nějací schopnější kolegové?A protože úředníci jsou v mnoha případech pakáž líná a neschopná
Chápeš to?
Jo no, příbuznému došel příkaz ohledně údajného ťukance 2 aut na parkovišti z nichž jedno mělo být jeho a druhé nějaké zaparkované.
"Vyšetřeno" ex-post na udání.
V popisu události bylo postupně vyjmenovaných 5 značek vozidel, viníka-řidiče určili na základě telefonického rozhovoru s obsahem cca "o žádné nehodě nevím, auto v domácnosti používáme všichni".
Číslo vzali kdoví kde.
Skončí to v koši, propříště jsem doporučil nevybavovat se s neznámými pány po telefonu.
Ale rozšířil jsem si obzory co všechno je možné.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Truck: akorát o dopravním značení nerozhoduje pouze jeden úředník.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná klíčová otázka - a ten příbuzný nebo někdo z jeho rodiny to auto ťuknul nebo ne?Zajda píše: ↑pon 11 črc 07:12Jo no, příbuznému došel příkaz ohledně údajného ťukance 2 aut na parkovišti z nichž jedno mělo být jeho a druhé nějaké zaparkované.
"Vyšetřeno" ex-post na udání.
V popisu události bylo postupně vyjmenovaných 5 značek vozidel, viníka-řidiče určili na základě telefonického rozhovoru s obsahem cca "o žádné nehodě nevím, auto v domácnosti používáme všichni".
Číslo vzali kdoví kde.
Skončí to v koši, propříště jsem doporučil nevybavovat se s neznámými pány po telefonu.
Ale rozšířil jsem si obzory co všechno je možné.