Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
1) Vidím to stejně jako Předseda
2) Já tam nic špatnýho nevidím - můžem se bavit o tom, že mohl jet dál a zařadit se později, leč mohl, ne že musel.
Klidně to mohl udělat ještě tak, že by srovnal rychlost a zařadil se na konci a ty bys ho nepředjel, protože bys neměl kudy
2) Já tam nic špatnýho nevidím - můžem se bavit o tom, že mohl jet dál a zařadit se později, leč mohl, ne že musel.
Klidně to mohl udělat ještě tak, že by srovnal rychlost a zařadil se na konci a ty bys ho nepředjel, protože bys neměl kudy
Chápeš to?
1) nevim, skoro zastavil a pak na mě blbě čuměl což je vidět ve videu a když sme si pak povídali tak mi řikal co na něj najíždim.. najíždim když mi vjede do cesty tak, že pípá pre sense
2) mám na mysli to jak naschvál pomalu přejíždí doprava aby blokoval zároveň levej i pravej.
2) mám na mysli to jak naschvál pomalu přejíždí doprava aby blokoval zároveň levej i pravej.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je vcelku jedno, co dělal... Bez směrovky vjel do pruhu, kde omezil jiné vozidlo. Takhle by se opravdu jezdit nemělo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ta situace by mě nechala chladným. Nanejvýše bych ho objel stejně jako maratónec a tím by to pro mě zhaslo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mě taky... ale tihle kokoti to dělají i motorkářům a na to jsem fakt alergický. Na kokoty, co mění pruhy 50 m před jiným dopravním prostředkem, bez blinkrů a ještě u toho píčují jak staré vrány, když na ně zatroubím.
Auto má pomuchlané plechy, max bag v ksichtě. Ale na motorce se válíš... A to fakt nikomu nepřeju, když mne sundá a já budu schopen provozu, že se zvednu a po svých k němu dojdu. To já vím, že si půjdu sednou za ublížení na zdraví. (tedy nepůjdu - advokáti mne z toho vysekají )
Auto má pomuchlané plechy, max bag v ksichtě. Ale na motorce se válíš... A to fakt nikomu nepřeju, když mne sundá a já budu schopen provozu, že se zvednu a po svých k němu dojdu. To já vím, že si půjdu sednou za ublížení na zdraví. (tedy nepůjdu - advokáti mne z toho vysekají )
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 09 čer 15:44, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já v tu chvíli dokonce myslel, že přemýšlí že odbočí na myčku, že je to kokot mi došlo až když na to dupnul jak sem ho objel a troubil. pak se na mě lepil tak sem uhnul a dal blinkr že zastavíme, ale to nechtěl, jen pořvával z okýnka. prostě dement
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, tihle siláci jsou nej... Ještě se umí zamknout a přes centimetr stažené okýnku vysílají spršku siláckých řečí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Toto je asi rekord, som za tymi 2kriplami siel rovnych 12km kym som nedosiel k dialnicnej krizovatke kde su pripajacie pruhy oddelene zvodidlami a neobehol ich tamad...
Najskor blokuje v meste, na dialnici za mestom sa vlecie 120 a miesto toho aby uhol prida na 160 a zase brzdi. A ked ho clovek zacne obehovat tak odrazu nie je problem ist 170+(kamera zaznamenava rychlost kusok oneskorene, na tachometri svietilo 190+)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
abgx1: Tohle je ten největší problém dálnic. Nejsou to předjíždějící kamiony, ale tihle levoproudaři - což si autíčkáří neumí přiznat, že tu dopravu brzdí oni sami nejvíc
Ale ono co se divit, to vidím taky furt - mám před sebou rozestup, jeden se tam zařadí. Jede furt stejně rychle, a ti co jeli za ním lehce přidaj a stáhnou rozestup co vznikl a jakmile se blíží k dalšímu kamionu - nikdo už ho nenechá plynule předjet další kamion a klidně ho ta zavřou.
Prostě jak ti to nejede 150+, jsi za kreténa a musíš furt brzdit a rozjíždět se 90.110-90.... No tak pro příště zůstane ve vláčku, nemusí nic řešit a je spokojenej
Ale ono co se divit, to vidím taky furt - mám před sebou rozestup, jeden se tam zařadí. Jede furt stejně rychle, a ti co jeli za ním lehce přidaj a stáhnou rozestup co vznikl a jakmile se blíží k dalšímu kamionu - nikdo už ho nenechá plynule předjet další kamion a klidně ho ta zavřou.
Prostě jak ti to nejede 150+, jsi za kreténa a musíš furt brzdit a rozjíždět se 90.110-90.... No tak pro příště zůstane ve vláčku, nemusí nic řešit a je spokojenej
Chápeš to?