Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Shr3k
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od Shr3k »

řidičBOB píše: stř 08 čer 15:44
Jo to jsou ti borci, co si myslí, že s mašinou zastavíš na fleku, když ti tam hodí myšku.
Potřeboval bys vyměnit klakson aspoň za http://www.motoelectrics.cz/DENALI-svet ... ne-klakson
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jako ok - dal alespoň blinkr, takže jsem šel po brzdě. Mne spíš nasralo, že se tam nacpal zcela zbytečně. Vpravo měl volno, nikam neodbočil a za druhou křižovatkou se dokonce opět zařadil doprava. Zcela zbytečný manévr, při kterém omezil řidiče jedoucího v pruhu, do kterého se zařadil.
Klakson bude :ymhug: Díky za tip!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Úplně zbytečně do levého pruhu jezdi (j)elita v osobákách běžně. Něteří to ještě okoření přibržděním v pravém pruhu, aby se mohli do toho levého zařadit
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak co si budem, ne jenom řidiči OA. Když se kamčák rozhodne, že bude předjíždět jiného a najednou v kopci zjistí, že na to nemá a nedostane se ani na úrověň konce návěsu předjížděného, tak to po 5 minutách vzdá a zařadí se zpět ;-) Zcela běžný jev.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Tak důvod k tomu byl (předjíždění). Ale za prvé to ani není setina toho, proč to dělaj řidiči OA a za druhé já se bavím o bezdůvodném tlačení se vlevo.
Stačí se projet po jižní spojce.. Pravej pruh prázdnej a ti co na ní najedou - okamžitě se tlačej do prostředního. Proč? Důvod k tomu žádnej není
Druhá skupina jsou ti, co chtěj sjet - a sjížděj defacto rovnou z prostředního.

Prostě pravej pruh je láva, nebo já nevím
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Třeba tohle je krásně vidět na nájezdu do tunelů od Radlický směr Barrandov.
On jede krásně v pravém pruhu, hned vyhodí levej blinkr - a nemá rychlost a aní důvod, a už se cpe do levýho.
Vždycky si připadám jak exot, když se rozjedu na těch 70 a pak zvolna u konce měním pruh
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Předjíždění? To by na to musel mít dostatečný rozdíl v rychlosti, aby to mohl udělat. A když neumí vyhodnotit, že jej nemá, nemá za volantem co dělat - rozhodně ne jako profi řidič.

To je proto, že řidičům někdy někdo řekl, že v obci mohou jet v jakémkoliv pruhu.
Na té JS mi to i vyhovuje (dokonce i na 3 proudých dálnicích) - pravý je volný a lze jej tak k jízdě užít.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Jo, mě to ve finále taky vyhovuje. V prostředním a levým se předjíždí osobní auta o 1km/h, pokud nejedou rovnou vedle sebe stejnou rychlosti (sakra, co mi to připomíná?) a já si vesele profrčím okolo nich pravým pruhem.
Blbý pak je, kdy v tom pravém někoho dojedu a nemám ho kudy předjet
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

po dlouhý době sem něco vyndal z karty.. nikdy nic neukládám čudlíkem pač na to nejsem zvyklej a pak na to zapomenu.. a ta kamera je fakt na hovno kvalita tak mě to nebaví

1) absolutně sem nepochopil. bez blinkru mi vejde do pruhu a vybržďuje. zastavit pak nechtěl.. měl asi 150cm feťáček

2) nic dramatickýho jen taková klasika a zrovna sem si vzpomněl že to mám na kartě. pokus blokovat oba pruhy abych ho náhodou nepředjel.
takhle mě minule nějakej dědek málem vyhnal do svodidel, když se v půlce manévru začal vracet.. absolutně úmyslně.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

ad 1)
Si myslím, že dělal místo tomu passatu. To, že ten pak misto toho vzal za plyn a pojezdil ještě toho forda, je věc jiná.
Odpovědět