Autonehody aneb Kdyz se nedari
Re: Autonehody aneb Kdyz se nedari
GTRko ma pekne hnusnej polep ... nektery US drahy maji opravdu velkou vzdalenost k bariere, asi to bude proto, ze sou dost rychly. Treba VIR narozdil od laguna seca kde se tak nefrci. Nissan byl docela v poho po takove slupce, gumy dost pomahaj
To byla určitě chyba nějakého čipu, já bych to reklamoval. Ne, teď vážně, přijde vám normální závodit (resp jet ostře kdekoliv kdykoliv) s otevřeným oknem? Na to se mám asi příliš rád.
Ain´t nobody got time for that
Tady se nedarilo jen trochu, ale auto je o to zajimavejsi - 599 GTO. On se mezi temi sloupy motal tak dlouho, ze si o to vylozene rikal...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No tak stalo sa ale auto parádne
sice ne primo bouracka, ale ta afterparty za to stoji
Kdyby mu dal pesti hzned, nebylo by zadny divadlo
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
nejsem schopen to rozklicovat, ale zda se mi to nebo ne, ze na levem narazniku uz nejakou odreninu ma.pjanda píše:Tady se nedarilo jen trochu, ale auto je o to zajimavejsi - 599 GTO. On se mezi temi sloupy motal tak dlouho, ze si o to vylozene rikal...
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Nehoda to tak docela vlastne neni, ale uplne dobre to nedopadlo. Kazdopadne to bylo naivni Libi se mi prekrteni cele akce na Dunes of Hazard
Skanz3n
Skanz3n
paradaCaddy píše:sice ne primo bouracka, ale ta afterparty za to stoji
Takto to dopadne, kdyz si date moc Red Bullu a myslite si, ze vam opravdu da kridla. Podle vseho to byl umyslny pokus nadskocit nad formuli 1 v jizde...
Vypada to hrozive, ale stalo se to cca v 50 km/h a nikomu se nic vazneho nestalo.
Vypada to hrozive, ale stalo se to cca v 50 km/h a nikomu se nic vazneho nestalo.
Skanz3n
Skanz3n