Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Však jo, to je to co jsem již psal - že spousta lidí neumí prostě šlápnout na plyn. A je fuk, jestli na rozjezdu na zelenou, v připojováku, při rozjetí kolony... Dyt není vyjímkou, že já nebo autobus osobákům ujedeme - což je prostě z principu hovadina.
To samý mimochodem platí i po předjíždění kamionů - kamion dávno uklizenej v pravým pruhu, ale v levým se jede dost dlouho stejně rychle.

K tomu druhýmu - je tam teda prd vidět, ale přijde mi to jako předjetí úplně v pohodě. A že by s tou Octavií před tebou předjížděl taky nějak rychle se říct nedá. To prostě viděl jak se v tom levým batolíte (vím, že ty jsi v tom nevině), tak jel prostě taky.
A k tomu zákazu... Na podzim jsem tam potkal Avii se stromem, co jela 60... Myslíš že jsem jel za ní? Fakt ne
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Úplně v pohodě, akorát v zákazu.
…a kdyby tě u toho natočili, tak by ti to stálo za to, že přijdeš o papíry a práci?
Btw: za volantem Avie evidentně seděl kolega, kterej měl podobně v píči, jako ty. Že jel 60 na rovině po dálnici…šak co?! Neva, že tam neměl co dělat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

A kdybych jel za Avií.. Stálo by mi za to za ní jet, a o to později dorazit domu za rodinou? V případě MKD bych ještě mohl napsat - zda-li vůbec bych za tou rodinou dojel a nechrápal někde na pumpě

Nevím jak jsi přišel na to, že v Avii seděl kolega - Avii má dneska každej blb na zahradě. Že někdo sedí v něčem větším automaticky ani zdaleka neznamená, že je to řidič z povolání.
Třeba u nás na firmě "garážmistr". Jezdí s autama po servisech, po STK... Ani profesák nemá a nikdy ho ježdění neživilo. A kamarád má zrovna tu Avii a vozí si s ní matroš na barák - až dostaví, pošle Avii dál nebo do šrotu

Kdyby fízle byli co k čemu, mohli zdlouhavé předjíždění chytat a řešit i bez existence B22a - ale to se jim nechce a už vůbec se jim nechce řešit zejména zahraniční řidiče
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ono dokazovat dlouhé předjíždění, je vcelku složité, protože nic takového není v zákoně definováno. Zákaz je jasný. Tedy ne pro některé méně inteligentní jedince.
Jaký je rozdíl v tom, když řídím 40t a profesák mám nebo ne? Je to jenom cár papíru, který se dá koupit. Na to, zda porušuje zákaz předjíždění Pepa, co má na zahradě Avii nebo řidič z povolání, to nemá vůbec žádný vliv. Tedy vlastně - ten profík je v mých očích daleko větší kokot.
S těmi cizinci nemáš pravdu. Řešil všechny stejně, když už je řeší. Dokonce ty cizince mají raději, protože jakmile jsou nonEU, vypálí jim kauci a nic neřeší.
Neodpověděl jsi mi na otázku. Dojel bys domů za rodinou včas, ale s vědomím, že za pár dní přijdeš o papíry a taky o práci. Takže ještě jednou: stálo by to to za to??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Ale je - řidič nákladního automobilu nesmí předjíždět, pakliže by svým předjížděním omezil vozidla za sebou. Omezí svým předjížděním vozidla za sebou? Přestupek byl splněn.
Jenže to by musela PČR dělat taky něco jinýho, než měřit rychlost a slídit dalekohledem či řešit nepodstatný krávoviny
Díky B22a to maj snadný - vůbec je nemusí zajímat okolnosti předjíždění a přestupkem je to (téměř) vždy

Ty jsi tu skloňoval Aviatika, co je kolegou a jede po dálnici, kde nemá co dělat - já ti jen napsal, že Aviatik rozhodně nemusí bejt žádnej můj kolega. Autama do 7,5t jezdí běžně zedníci a podobní, co rozhodně nemaj ve smlouvě v kolonce pozice napsáno "řidič"

Risk je zisk - ty taky nejezdíš 50/90/130 - tak koho chceš jako ponaučovat fakt nevím.
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Musím souhlasit, jestli se za nějakým náklaďákem na okresce tvoří nesmyslně jedoucí kolona, pak je to z 90% nějaká 7,5t...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Truck Daškam píše: pát 22 dub 22:05 Ale je - řidič nákladního automobilu nesmí předjíždět, pakliže by svým předjížděním omezil vozidla za sebou.
Kde jsi zase na tohle přišel? Nemůžeš si vymýšlet vlastní zákony! Musíš se naučit ty existující!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Daškam: kdybys raději odpověděl na otázku jako chlap a nevykrucoval se jako děcko.
Ponaučovat a ani poučovat nechci nikoho. Položil jsem úplně jednoduchou otázku.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 23 dub 06:14, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MZ: je to tak. Ale je úplně jedno, co ná napsáno v kolonce. Je jedno, zda má profesák nebo ne :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

GeneHawkins:
§ 36
(4) Řidič nákladního automobilu o celkové hmotnosti převyšující 3 500 kg a řidič jízdní soupravy, jejíž celková délka přesahuje 7 m, nesmí předjíždět jiné vozidlo, pokud k jeho předjetí nemá dostatečnou rychlost, takže by omezil v jízdě ostatní vozidla svou výrazně nižší rychlostí jízdy.

M.Z.
Nejen na okrsce, i na dálnici jedou často pomalejc než kamiony... Proč, to nevím. Možná hmotnost, slabý motory nebo nezkušenost (sám jsem na 7,5t začínal)

řidičBOB:
Však jsem odpověděl. Risk je zisk...
Chápeš to?
Odpovědět