Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Když píšu NIKDO NEJEL, tak tím mám namysli, že tam prostě nikdo nejel
Ono předjetí při rozdílu asi 20km/h je docela rychlé a bavíme se o deseti sekundách? Až se na to podívám na videu, schválně kouknu kolik vteřin to trvalo (což mě taky zajímá).
Dneska jsem předjížděl jeřáb, který jel taky asi 70km/h a stih jsem to i dřív, než by mě dojela auta za mnou
Ono předjetí při rozdílu asi 20km/h je docela rychlé a bavíme se o deseti sekundách? Až se na to podívám na videu, schválně kouknu kolik vteřin to trvalo (což mě taky zajímá).
Dneska jsem předjížděl jeřáb, který jel taky asi 70km/h a stih jsem to i dřív, než by mě dojela auta za mnou
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Už to nebudu hulit
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 21 dub 18:46, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
GeneHawkins: Nerozumím - a co bych v něm dělal? V prvním případě tam stála blikající šipka, v druhém případě z toho pruhu začal předjíždět jeden kamion druhý, co najel asi ve 30 na dálnici
řidičBOB: Tak ted vůbec nevím, co se tím snažíš říct a ani o jakém hrdinstvím píšeš. A karmu mám v pořádku, takže mě nedožene
řidičBOB: Tak ted vůbec nevím, co se tím snažíš říct a ani o jakém hrdinstvím píšeš. A karmu mám v pořádku, takže mě nedožene
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Já o tom vím, že tomu nerozumíš. Proto ti to píšu, abys to věděl. Když v něm stojí blikající šipka, tak tam pruh pro pomalá vozidla očividně není. Ale když tam je, jsi povinen v něm jet. Najíždějící auto tě této povinnosti nezbavuje.Truck Daškam píše: ↑čtv 21 dub 18:40 GeneHawkins: Nerozumím - a co bych v něm dělal? V prvním případě tam stála blikající šipka, v druhém případě z toho pruhu začal předjíždět jeden kamion druhý, co najel asi ve 30 na dálnici
- Truck Daškam
- Letec
Když dojedu pomalejší vozidlo, zcela legálně ho můžu předjet - IP18c v kombinaci s vodorovným značením V3 se již v ČR nepoužívá asi 10let - protože to byla hovadina a každej na to nejen sral, ale zároven tím pruhem ani nikdo nejel pokud nemusel (což se teda i vzhledem k jejich stavu na D1 hodilo)., protože z něj pak nemohl předjet pomalejšího.. Dřív použít pruh pro pomalá vozidla byla povinnost jen pro ty vozidla, která jela méně jak 60km/h
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Nemůžeš jet legálně přes 80, pod 80 musíš jet v pruhu pro pomalá vozidla. Jedině kdybys jel právě přesně těch 80, ale tomu nevěřím...
- Truck Daškam
- Letec
Ještě mi tvrd, že ty jezdíš 50/90/130 na kilometr přesně. Jedu 81, win to win a nemusím jet v pruhu pro pomalá vozidla a zároven to nejde postihnout
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Daškam: a pak jsou takovéto krávy, které ti to nahulákají v 80ti do levého, kde sice nic nejede, nohu z plynu jsem schopen sundat...kdyby ta kráva zrychlila. Ona zrychlila - na kilo a pokračovala.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tady taková klasika - jako kdyby tam ten zákaz ani nebyl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time