Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Sám jsem pod VRZ jezdíval a KOKOTY, co neumožní průjezd ani motorce, opravdu nemám rád.
Mám totiž živě před očima, kdybych potřeboval někdo z rodiny hodit RZS do některé z pražských nemocnic, jaké zpoždění by řidič nabral kvůli tomu, že tři kamioňáci stojí vedle sebe s nulovou uličkou. A ne jeden, ale všichni.
Nedělám to prakticky vůbec - nejsem bonzák, ale tohle bylo fakt hodně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Do Stodůlek se jezdí normálně. Máš tam dvě komerční zóny jako kráva, hned vedle skladovou zónu, dvě betonárny, MAN servis, Mercedes servis a já nevím co všechno ještě a leckdo se na nějakej okruh může vyjebat a veme to přes Plzeňskou tunelama (jako já následně).
To snad není den, kdy u Ořecha není nehoda - nechápu co tam ty lidi dělaj

A ono se PL/RO apod taky není čemu divit - jemu je u prdele, že jsme dementi a nemáme dálnice, kde se dá jezdit a jenom se tu stojí. A když už zkejsnou díky těm kolonám v ČR, tak ani nemá kde zaparkovat a musí stát na hulváta někde na exitu v lepším případě. protože MDČR/ŘSD řekne, že na stavbu parkovišt nejsou peníze.
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Ale to je jedno s druhým...
Tady je všem všechno u prdele, nikdo se nestresuje. Támhle do sebe křápnou dva idioti - a místo toho aby to odtáhli ke kraji, tak se dvě hodiny čeká na odtahovku, která teprv vykládá auto v servisu na druhý straně Prahy. Přitom by měla přijet nějaká služba ŘSD, odvézt to na nejbližší parkoviště a čekejte si tam na odtah třeba půl dne.

Vyšetřování DN to samý - nafotim, odjezd a dořešení mimo silnici. Tohle aplikuje nehodovka fakt málokdy a odjíždí se, až si oba řidiči daj pusu na rozloučenou. Že stojí půlka Prahy - těžkej nezájem. Jediný kdy umí jednat rychle, když je potřeba zprůjezdnit koleje pro tramvaje.

Na D0 dělaj svodidla. Že tam nikdo zrovna nedělá - pochopím. Ale proč kurva nedaj směrový tabule ke kraji a musej zabírat odstavný/odbočovací pruh? Takže stojím v koloně a čumím na ten prázdnej sjezd, kam chci. Že nemám kam dělat uličku ani nezmiňuju

A to je prostě pořád dokola... Jsem se zase nasral
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pokud se nepletu, tak do tunelů je zákaz vjezdu nad 12t? Ale vlastně, ty máš zákazy v píči.
Co lidi dělaj? Telefonují nebo kamioňáci koukaj na televizi.
Příčinou je ale přece rychlost. Že nikdo nečumí před sebe nebo u řízení dělá ještě x věcí - v jedné ruce cígo a ve druhé bageta - to není nic překvapivého.
Je fajn, že za tlf budou 4 body…ještě, aby to někdo kontroloval.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 15 dub 20:06, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Pleteš, není
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No tak to se podívám…ale já myslím, že je.
Edit: tak ano - z Plzeňské nahoru a dolů do tunelů není. Z Patočkové už ale ten zákaz 12t je.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 15 dub 20:19, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Jedinej zákaz je ze směru od Barrandovskýho mostu - protože je chtěno, aby se jezdilo na Strakonickou. A pak až Blanka.
Z druhé strany (tj. od Blanky) není nikde nic.
Od D5 je zákaz na tý Rozvadovský, protože je chtěno, aby se jelo po D0 - jenže je tam mimo dopravní obsluhu a je tam tolik míst kam můžu jet, že je to zákaz totálně k ničemu a odradí to maximálně někoho, kdo to tam nezná.

A co se zákazů týče, tak to je kapitola sama o sobě, v Praze zejména (to je něco jako epizoda s cyklopruhama).
Třeba:
Byla stavba na Barrandově, u bazénu (jak je OMV) a vozilo se to ze Stodůlek. Takže ideálně po D0, Barrandov a jsi tam - logická trasa pro auto nad 12t, že? Tak ne, tam je zákaz a správně jsme měli dle značek jezdit Bavorská> Plzeňská>Tunely>Barrandov a do kopce nahoru k bazénu
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

V úterý jsem valil po delší době D1, Vlašim.
Cestou tam i zpět jsem ve stoupacím úseku najel až do krajního levýho pruhu - protože jsem nechtěl brzdit z 90 na asi 70 a pak se znova rozjíždět, včetně těch za mnou.
A v pátek nebo kdy jsem u Rudný (B22a) najel do levýho pruhu, aby dva kamiony z připojováku mohli v klidu najet a nemusel nikdo z nás brzdit...

Oooo, to jsem pirát - v levém ani v jednom případě pochopitelně nikdo nejel.
Chápeš to?
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Pokud je tam pruh pro pomalá vozidla, jsi povinen v něm jet.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Truck Daškam píše: čtv 21 dub 08:30 V úterý jsem valil po delší době D1, Vlašim.
Cestou tam i zpět jsem ve stoupacím úseku najel až do krajního levýho pruhu - protože jsem nechtěl brzdit z 90 na asi 70 a pak se znova rozjíždět, včetně těch za mnou.
A v pátek nebo kdy jsem u Rudný (B22a) najel do levýho pruhu, aby dva kamiony z připojováku mohli v klidu najet a nemusel nikdo z nás brzdit...

Oooo, to jsem pirát - v levém ani v jednom případě pochopitelně nikdo nejel.
Jasne, kdyz si tam najizdel, tak tam nikdo nebyl, ale kolik za tebou jelo aut kdyz si to predjizdeni dokoncil?

Tohle fakt nesnasim, ze se kamiony predjizdej na 2p usecich, ok, pochopim, ale zaspuntovat vsechny 3p?

Argument, ze bys musel zpomalit z 90 na 70 je mimo, kopce na D1 jsou kratky a kolik osobnich aut kvuli tobe muselo zpomalit ze 130 na 90?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět