Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Sám jsem pod VRZ jezdíval a KOKOTY, co neumožní průjezd ani motorce, opravdu nemám rád.
Mám totiž živě před očima, kdybych potřeboval někdo z rodiny hodit RZS do některé z pražských nemocnic, jaké zpoždění by řidič nabral kvůli tomu, že tři kamioňáci stojí vedle sebe s nulovou uličkou. A ne jeden, ale všichni.
Nedělám to prakticky vůbec - nejsem bonzák, ale tohle bylo fakt hodně.
Mám totiž živě před očima, kdybych potřeboval někdo z rodiny hodit RZS do některé z pražských nemocnic, jaké zpoždění by řidič nabral kvůli tomu, že tři kamioňáci stojí vedle sebe s nulovou uličkou. A ne jeden, ale všichni.
Nedělám to prakticky vůbec - nejsem bonzák, ale tohle bylo fakt hodně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Do Stodůlek se jezdí normálně. Máš tam dvě komerční zóny jako kráva, hned vedle skladovou zónu, dvě betonárny, MAN servis, Mercedes servis a já nevím co všechno ještě a leckdo se na nějakej okruh může vyjebat a veme to přes Plzeňskou tunelama (jako já následně).
To snad není den, kdy u Ořecha není nehoda - nechápu co tam ty lidi dělaj
A ono se PL/RO apod taky není čemu divit - jemu je u prdele, že jsme dementi a nemáme dálnice, kde se dá jezdit a jenom se tu stojí. A když už zkejsnou díky těm kolonám v ČR, tak ani nemá kde zaparkovat a musí stát na hulváta někde na exitu v lepším případě. protože MDČR/ŘSD řekne, že na stavbu parkovišt nejsou peníze.
To snad není den, kdy u Ořecha není nehoda - nechápu co tam ty lidi dělaj
A ono se PL/RO apod taky není čemu divit - jemu je u prdele, že jsme dementi a nemáme dálnice, kde se dá jezdit a jenom se tu stojí. A když už zkejsnou díky těm kolonám v ČR, tak ani nemá kde zaparkovat a musí stát na hulváta někde na exitu v lepším případě. protože MDČR/ŘSD řekne, že na stavbu parkovišt nejsou peníze.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ale to je jedno s druhým...
Tady je všem všechno u prdele, nikdo se nestresuje. Támhle do sebe křápnou dva idioti - a místo toho aby to odtáhli ke kraji, tak se dvě hodiny čeká na odtahovku, která teprv vykládá auto v servisu na druhý straně Prahy. Přitom by měla přijet nějaká služba ŘSD, odvézt to na nejbližší parkoviště a čekejte si tam na odtah třeba půl dne.
Vyšetřování DN to samý - nafotim, odjezd a dořešení mimo silnici. Tohle aplikuje nehodovka fakt málokdy a odjíždí se, až si oba řidiči daj pusu na rozloučenou. Že stojí půlka Prahy - těžkej nezájem. Jediný kdy umí jednat rychle, když je potřeba zprůjezdnit koleje pro tramvaje.
Na D0 dělaj svodidla. Že tam nikdo zrovna nedělá - pochopím. Ale proč kurva nedaj směrový tabule ke kraji a musej zabírat odstavný/odbočovací pruh? Takže stojím v koloně a čumím na ten prázdnej sjezd, kam chci. Že nemám kam dělat uličku ani nezmiňuju
A to je prostě pořád dokola... Jsem se zase nasral
Tady je všem všechno u prdele, nikdo se nestresuje. Támhle do sebe křápnou dva idioti - a místo toho aby to odtáhli ke kraji, tak se dvě hodiny čeká na odtahovku, která teprv vykládá auto v servisu na druhý straně Prahy. Přitom by měla přijet nějaká služba ŘSD, odvézt to na nejbližší parkoviště a čekejte si tam na odtah třeba půl dne.
Vyšetřování DN to samý - nafotim, odjezd a dořešení mimo silnici. Tohle aplikuje nehodovka fakt málokdy a odjíždí se, až si oba řidiči daj pusu na rozloučenou. Že stojí půlka Prahy - těžkej nezájem. Jediný kdy umí jednat rychle, když je potřeba zprůjezdnit koleje pro tramvaje.
Na D0 dělaj svodidla. Že tam nikdo zrovna nedělá - pochopím. Ale proč kurva nedaj směrový tabule ke kraji a musej zabírat odstavný/odbočovací pruh? Takže stojím v koloně a čumím na ten prázdnej sjezd, kam chci. Že nemám kam dělat uličku ani nezmiňuju
A to je prostě pořád dokola... Jsem se zase nasral
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu, tak do tunelů je zákaz vjezdu nad 12t? Ale vlastně, ty máš zákazy v píči.
Co lidi dělaj? Telefonují nebo kamioňáci koukaj na televizi.
Příčinou je ale přece rychlost. Že nikdo nečumí před sebe nebo u řízení dělá ještě x věcí - v jedné ruce cígo a ve druhé bageta - to není nic překvapivého.
Je fajn, že za tlf budou 4 body…ještě, aby to někdo kontroloval.
Co lidi dělaj? Telefonují nebo kamioňáci koukaj na televizi.
Příčinou je ale přece rychlost. Že nikdo nečumí před sebe nebo u řízení dělá ještě x věcí - v jedné ruce cígo a ve druhé bageta - to není nic překvapivého.
Je fajn, že za tlf budou 4 body…ještě, aby to někdo kontroloval.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 15 dub 20:06, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No tak to se podívám…ale já myslím, že je.
Edit: tak ano - z Plzeňské nahoru a dolů do tunelů není. Z Patočkové už ale ten zákaz 12t je.
Edit: tak ano - z Plzeňské nahoru a dolů do tunelů není. Z Patočkové už ale ten zákaz 12t je.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 15 dub 20:19, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jedinej zákaz je ze směru od Barrandovskýho mostu - protože je chtěno, aby se jezdilo na Strakonickou. A pak až Blanka.
Z druhé strany (tj. od Blanky) není nikde nic.
Od D5 je zákaz na tý Rozvadovský, protože je chtěno, aby se jelo po D0 - jenže je tam mimo dopravní obsluhu a je tam tolik míst kam můžu jet, že je to zákaz totálně k ničemu a odradí to maximálně někoho, kdo to tam nezná.
A co se zákazů týče, tak to je kapitola sama o sobě, v Praze zejména (to je něco jako epizoda s cyklopruhama).
Třeba:
Byla stavba na Barrandově, u bazénu (jak je OMV) a vozilo se to ze Stodůlek. Takže ideálně po D0, Barrandov a jsi tam - logická trasa pro auto nad 12t, že? Tak ne, tam je zákaz a správně jsme měli dle značek jezdit Bavorská> Plzeňská>Tunely>Barrandov a do kopce nahoru k bazénu
Z druhé strany (tj. od Blanky) není nikde nic.
Od D5 je zákaz na tý Rozvadovský, protože je chtěno, aby se jelo po D0 - jenže je tam mimo dopravní obsluhu a je tam tolik míst kam můžu jet, že je to zákaz totálně k ničemu a odradí to maximálně někoho, kdo to tam nezná.
A co se zákazů týče, tak to je kapitola sama o sobě, v Praze zejména (to je něco jako epizoda s cyklopruhama).
Třeba:
Byla stavba na Barrandově, u bazénu (jak je OMV) a vozilo se to ze Stodůlek. Takže ideálně po D0, Barrandov a jsi tam - logická trasa pro auto nad 12t, že? Tak ne, tam je zákaz a správně jsme měli dle značek jezdit Bavorská> Plzeňská>Tunely>Barrandov a do kopce nahoru k bazénu
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
V úterý jsem valil po delší době D1, Vlašim.
Cestou tam i zpět jsem ve stoupacím úseku najel až do krajního levýho pruhu - protože jsem nechtěl brzdit z 90 na asi 70 a pak se znova rozjíždět, včetně těch za mnou.
A v pátek nebo kdy jsem u Rudný (B22a) najel do levýho pruhu, aby dva kamiony z připojováku mohli v klidu najet a nemusel nikdo z nás brzdit...
Oooo, to jsem pirát - v levém ani v jednom případě pochopitelně nikdo nejel.
Cestou tam i zpět jsem ve stoupacím úseku najel až do krajního levýho pruhu - protože jsem nechtěl brzdit z 90 na asi 70 a pak se znova rozjíždět, včetně těch za mnou.
A v pátek nebo kdy jsem u Rudný (B22a) najel do levýho pruhu, aby dva kamiony z připojováku mohli v klidu najet a nemusel nikdo z nás brzdit...
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Pokud je tam pruh pro pomalá vozidla, jsi povinen v něm jet.
Jasne, kdyz si tam najizdel, tak tam nikdo nebyl, ale kolik za tebou jelo aut kdyz si to predjizdeni dokoncil?Truck Daškam píše: ↑čtv 21 dub 08:30 V úterý jsem valil po delší době D1, Vlašim.
Tohle fakt nesnasim, ze se kamiony predjizdej na 2p usecich, ok, pochopim, ale zaspuntovat vsechny 3p?
Argument, ze bys musel zpomalit z 90 na 70 je mimo, kopce na D1 jsou kratky a kolik osobnich aut kvuli tobe muselo zpomalit ze 130 na 90?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k