Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
abgx1
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od abgx1 »

Truck Daškam píše: čtv 14 dub 21:17 No moc ti to teda nejede, to i já s svejma 50kw bych před ním byl třikrát

Wat?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Daškam: jede mi to dostatečně.
Ale na rozdíl od tebe nejsem vylízaná lopata. Takže přemýšlím o tom, že ten přede mnou bude zpomalovat/brzdit, protože tu zatáčku v té rychlosti nedá. Ten vedle mne zrychloval a mezera nebyla tak velká, abych se tam vešel.
Navíc, proč se tam cpát a riskovat, že to o něj škrtnu… Příště ho vydusím víc, když vidím, jaké debilní názory tyhle lopaty mají. Když škrtne on o mě, je mi to u prdele. Já si na policajty rád počkám a on to celé zaplatí ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

No, kamera možná zkresluje.. Ale od pojmem "přidal jsem mu" si asi každej představujem něco jinýho.... Já to místo znám, jezdím tam denně - i několikrát.

Jinak tys mě nepochopil - vůbec jsem to nemyslel tak, že by jsi ty něco udělal špatně. Jen jsem si rýpnul :-D
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

A ted vážně..
Já taky přidávám - protože 90% lidí ve tvé pozici udělá to, že místo přidání a zařazení začnou dupat na brzdu a chtěj nelogicky za mě... Takže reálně jedem vedle sebe a zpomalujem oba dva...
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Nedávno debata s Bobem ohledně D5....

Ted tu stojím, nehoda na D0. Ovšem od Rudný stojí i levý pruh, který vede jinam - protože osobní auta jedou levým pruhem a následně se cpou doprava. Na závěr těsně před rozdvojením mě vytlačil osobák, protože přece nepojede v pravým pruhu včas. Za ním ještě jeden, ten v tom levém zastavil a cpal se doprava taky - no a všichni co jedou do Stodůlek, tak stáli za ním...

Pak už levej pruh normálně jede, protože je sveden do protisměru a je teda oddělenej svodidlama a žádnej degeš se nemůže cpát doprava

Ale kamiony zdržujou :-)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano. Já tam jel včera na dvou kolech. Stálo to od Loděnice. V kopci na Rudnou kamiony ve všech pruzích. Neprojel jsem mezi nimi ani na moto - záznam předán PČR.
A u rozdvojení se jich tam do prava taky cpalo, takže levej komplet bloklej.
Co tam máš dál?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

S tím záznamem si asi moc nepomůžeš, protože víc jak polovina budou TR/PL/RO/SK. Možná je nějaká šance řešení u SK, ale u zbytku pochybuju.
Já mám teda na to smůlu, ale vždy když vidím kamion v levým - jede dál do Stodůlek a sjezd na D0 ho nezajímá... Nepočítám teda PL a další, ale ti by jeli i protisměrem, nebejt tam svodidla
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Hele to je furt - Proč by se tím někdo trápil, když PČR tohle absolutně nechytá... A kdyby náhodou, tak to budou chytat na místě kde to nedává smysl a budou lovit ty, který stejně jedou jinam (třeba na D8 směr Blanka).

Předevčírem nebo kdy jsem stál na D8 - levej pruh jel. Já jel směr Kbelská, takže jsem tam poctivě stál. Levým pruhem jezdili z čechů vany (ty jezděj někam do Holešovic, takže směr Blanka) a pak cizinci, ovšem ti se pak cpou zpátky do kolony.
A koho by tam PČR sebrala, kdyby NÁHODOU tam byla? Čecha, nebo Poláka? No jasně že čecha, na tom by se zahojili a polák to udělá znova na D5, až pojede o týden později zpátky...
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ono moc kamionů do Stodůlek nemůže ;-)
Btw: divil by ses, kolik z těch myslitelů bylo CZ RZ.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

řidičBOB píše: pát 15 dub 11:04 ...záznam předán PČR.
Prosím??????
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Odpovědět