Onboard videa
Re: Onboard videa
Proč? Kdybys jel vpravo, mohls ho v klidu předjet a nerozčilovat se za ním..vasco píše:Nesprávnou jízdu v jízdních pruzích se mi nechtělo kolem Vyškova riskovat...
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
hlavně tam je to několikrát denně když se daří, tu zatáčku projektoval nějakej kretén protože je hyperbolická.řidičBOB píše:Jel se dolů otočit - do té zatáčky... Měl štěstí, že ho tam někdo netrefil...Alex.. píše:kam jel pak?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale dá se projet úplně v pohodě, pokud řidič správně přizpůsobí rychlost stavu a povaze vozovky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No já to předjíždění zprava nemám moc rád, už jsem kvůli tomu měl na 3 měsíce papíry pryč...KFL píše:Proč? Kdybys jel vpravo, mohls ho v klidu předjet a nerozčilovat se za ním..vasco píše:Nesprávnou jízdu v jízdních pruzích se mi nechtělo kolem Vyškova riskovat...
Právě. Já se dycky řadím doprava, ale co jsem si přečet tohle, řadím se o to zodpovědněji, abych pak neriskoval, že se neuhlídám a budu podjíždět zleva doprava .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
No jasně, že ne, spíš jsem tím chtěl říct, že mám jakýsi psychický blok předjíždění/podjíždění/objíždění zprava... Prostě se mi do toho moc nechceřidičBOB píše:...ale to by se přece nejednalo o předjíždění
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já to, popravdě, také nemám moc rád...ale někdy se prostě jinak nedá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
spis to pohrbil ti brzdenim....řidičBOB píše:Já bych to tipoval na špatný podvozek + levé ruce a hlavně vysoká nájezdová rychlostMajkky píše:Já bych tipoval levý ruce a čínský zimáky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW