Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
aikoN: A v tom je ten rozdíl - jestli zpomalení (zastavení) bylo nutné vzhledem k provozu, nebo někdo něco zvoral
Je to úplně to samý, kdybych zastavil v jednosměrné ulici s argumentem, a co bys dělal kdyby tu stála sanitka? Ne, já tam nemám co stat a sanitka prostě může
Je to úplně to samý, kdybych zastavil v jednosměrné ulici s argumentem, a co bys dělal kdyby tu stála sanitka? Ne, já tam nemám co stat a sanitka prostě může
Chápeš to?
Já ale neřeším to, jestli řidička svým manévrem spáchala přestupek, o čemž nemá smysl polemizovat, nýbrž to, jaká je její míra zavinění na nehodě. A ta míra zavinění není dle mého nijak vysoká, jelikož ke srážce došlo zejména kvůli tomu, že řidič náklaďáku porušil svou povinnost, která platí bez ohledu na to, z jaké příčiny ta situace vznikne. Musí jet tak, aby zastavil za autem před sebou, ať už to auto zastaví před srnkou, kvůli koloně nebo kvůli zmatkující bábě. Z tohoto pohledu v tom není žádný rozdíl.
Rychlost zabíjí!
dalsi zaber dneska... Fabia(odrazena o 100m dalej mimo zaberu) chcela pustit auta vychadzajuce z prava, tak presla do laveho pruhu, kde bol rozbehnuty seat
Fabia je vinnik, to je jasne, ale ten seat tam vletel ako uplny primitiv... sa pretekal s tou bielou audi
ja som siel tych 160-170 za nimi a oni mi utiekli , potom prisiel tento usek cesty s krizovatkami tak ja aj audi sme brzdili, seat si siel dalej svoje tempo..
Dedo z fabie povedal ze pozrel do spataku, nic tam nebolo, preradil sa a odrazu rana
Že je Fabia jasný viník, tím bych si nebyl úplně jistý, právě kvůli výraznému překročení povolené rychlosti řidiče Seatu. Alespoň v ČR na to máme nějakou tu judikaturu.
Rychlost zabíjí!
co to bylo za panice v tom exeu, že tam potřebuje letět 170. To vezl nějakou 15tku, aby se z toho udělala?
Passat B8 2tsi, Kodiaq 2tsi, 5x moto od 50 do 700ccm
Bol to ujo pretekár.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Je to mozne, dneska mi pan zo seatu volal(daval som mu kontakt) ze ci mu neposlem zaznam z videa... ked som sa ho opytal kto bol teda vinnik nehody, tak sa tvaril ze ma nepocul
jo, a rozbity transporter sa vraj bude opravovat, ze tak od oka tam naratali okolo 6-7k€, takze ho idu rozoberat
jo, a rozbity transporter sa vraj bude opravovat, ze tak od oka tam naratali okolo 6-7k€, takze ho idu rozoberat
Nekde sem videl video (Cerny ovce tusim) jak si manik koupil v DE jakoby nebourany Transporter a pak se zjistilo, ze naboreny byl a seskladany ze dvou v podlaze jak to odstrojili. Jinak to poznat nebylo.
Cili kdyz vidim ten tvuj, tak bych taky rek ze se to pujde opravovat.
Cili kdyz vidim ten tvuj, tak bych taky rek ze se to pujde opravovat.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Mno, snad nebudem musiet dvere zatvarat s rozbehom