Onboard videa
- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
Re: Onboard videa
Šuchtoši, rezači, širokáči, nadbiehači a na záver vrah!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tohle jde mimo mé chápání a dával bych za to nekompromisně na tvrdo odnětí svobody nebo 5 let povinně sloužit u funebráků:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ještě bych pochopil nouzovou situaci. Jednou kdosi popisoval autistu v autě v koloně apod. Ale to asi na 90% nebude pravda.
Strašně se lepíš na prdel. Kdyby kdokoliv z těch před tebou, kde se lepíš, náhle zabrzdil, tak ani nestihneš zareagovat, natož to ubrzdit.Žiarska Alumíniová píše:Šuchtoši, rezači, širokáči, nadbiehači a na záver vrah!
- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
Áno, je mi to jasné a nerobím to bežne, len keď chcem toho predo mnou upozorniť, že by sa dalo ísť aj rýchlejšie.
nejak nechapu pointu videa. jedes autem a obcas nekoho predjedes. ???
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
+1
Ona ta videa těhle youtuberů stojí obvykle za hovno všechna, ale toto bylo tak výjimečně nudné, že kdybych místo sledování videa čuměl do zdi, tak mě to zabaví lépe.
Ona ta videa těhle youtuberů stojí obvykle za hovno všechna, ale toto bylo tak výjimečně nudné, že kdybych místo sledování videa čuměl do zdi, tak mě to zabaví lépe.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a nejlepší jsou ti, co se lepí takhle na prdel autům/motorkám, co mají před sebou dalších x aut. Si asi myslí, že je pak přeskočím.Žiarska Alumíniová píše:Áno, je mi to jasné a nerobím to bežne, len keď chcem toho predo mnou upozorniť, že by sa dalo ísť aj rýchlejšie.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
Keby si nebol napoly slepý tak by si sem-tam dole videl aktuálnu rýchlosť a možno by si pochopil o čo vo videu ide. Keď už ti to teda nenapovedal jeho názov. Nabudúce ku každej situácii dám aj titulky o čo tam ide pre tých menej chápavých a pozorných.mattonecz píše:nejak nechapu pointu videa. jedes autem a obcas nekoho predjedes. ???
řidičBOB: áno, úpne to isté, ale fakt že úplne! Jedine, že by nie.