Onboard videa
Re: Onboard videa
Já myslím, že se ti tu snaží vysvětlit, že to nemáš dávat do svých zbytečných videí a ne, že to trápí srnky.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
To je dobře že jdeš do prdele, na to že nemáš ani auto tu máš vždycky mouder jak koza bobků.
last of the V10
- Lachende Bestien
- Letec
Tak hlavně, že vy jste ztělesněním boží moudrosti a dobroty, jak jste předvedl ve svém "příspěvku" do diskuze.
Edit. BTW za to, že už několik let nevlastním a neprovozuju žádné osobní auto byste mi měl spíš děkovat, než se pokoušet o trapné urážky.
Navíc pokud člověk nemá zájem vyjádřit svůj názor a jen hodit směrem k jinému verbální exkrement, zhusta dochází k situaci, že se druhý letícímu lejnu vyhne a vrhač má ruku od hoven.
Edit. BTW za to, že už několik let nevlastním a neprovozuju žádné osobní auto byste mi měl spíš děkovat, než se pokoušet o trapné urážky.
Navíc pokud člověk nemá zájem vyjádřit svůj názor a jen hodit směrem k jinému verbální exkrement, zhusta dochází k situaci, že se druhý letícímu lejnu vyhne a vrhač má ruku od hoven.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
popravdě - nevěřím tomu, že tohle byla nehoda... Tipuji, že ten kluk už na tomto světě být nechtěl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Do zdi by to ale měl jistější.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Doporučoval bych si přečíst upozornění, který nikdo nečte, na začátku videa..Lachende Bestien píše:Jde prostě a jednoduše o krajně neuctivý přístup k živému cítícímu tvoru, kdy nejenže člověk způsobí svou dlouhodobou silnou závislostí na autě úplně zbytečnou násilnou smrt zvířete, ale ještě se to snaží prezentovat jako "zábavné" video.
Co když měla srna mladé, tipnul by si někdo i pak, že je jim rozstřelená matka u prdele?
Ve své původní reakci jsem se snažil nepopisovat přístup autora, aby si to třeba nevztahoval jako osobní útok, a označil jsem tedy jeho video jako "nevkusné", ale zjevně tento "korektní" přístup způsobil spíše nedorozumění.
První 3 záběry se srnkama by měli jasně dokazovat, že se je nesnažím srážet a že když to jde, tak se jim i vyhnu / zastavím..
ad zbytečná násilná smrt - měla to rychle za sebou, odvezli si ju lesníci, takže hádám, že dopadne tak, jak by dopadla, kdyby ju picli puškou.. Vážné video bylo to s tou první srnkou.. tohle sem chtěl pojmout jinak.
řek bych, že z toho spíš vyplývalo, že člověk by mu jedno nebyl a zvíře, které je něčí mazlíček, taky ne..Jaggie píše:z logiky veci potom vyplyva, ze pro tebe clovek neni zvire...
tzn ze pokud bys rozprsknul cloveka, tak ti to bude taky jedno, ovsem pokud by to nebyl neci mazlicek? lol
A naopak, když sestřelíš zvíře, který ale usmrtíš tou ranou (takže nemusíš čekat na odstřel), a současně nejseš vegan/vegetarián, tak by bylo pokrytecký se z toho složit a truchlit 3měsíce...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
sa pretekar predsa nenecha obehnut v zakrute ale na rovinke mu to tahalo lepsie no... prazdna 1.9TDI > plne nalozene 1.4TSI
Jojo hlavně se nenechat předjet.. Taky jednoho dnes mám. Jeho motor ale nestačil. Tohle je fakt na vytažení.
Dal sem tam i chvíli předtím pro kontext, že jel jak retard.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
KEzmarokabgx1 píše:
sa pretekar predsa nenecha obehnut v zakrute ale na rovinke mu to tahalo lepsie no... prazdna 1.9TDI > plne nalozene 1.4TSI
mattonecz píše:Jojo hlavně se nenechat předjet.. Taky jednoho dnes mám. Jeho motor ale nestačil. Tohle je fakt na vytažení.
Moc hezky si ho na závěr oprasil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3