Za to už je 7 bodů? Já měl jen 6řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
Onboard videa
Re: Onboard videa
Já teda na předjíždění v křižovatkách seru, ale měl jsem za to, že to zákon umožňuje, když jedu na hlavní... Mýlím se nebo jsem si nevšim něčeho jiného?řidičBOB píše:tak, tak...v konečné fázi by to mohlo dopadnout i tak, že fabiatik vy vyfásnul flastr za nedání přednosti (BPN do 2500,- + 4 body) a rencek za předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
edit: A jo, přechod
Naposledy upravil(a) aikoN dne stř 23 lis 13:19, celkem upraveno 1 x.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to samozřejmě umožňuje, pokud jsi na hlavní nebo se jedná o světelně řízenou křižovatku. Předjíždění na přechodu pro chodce se ale nesmí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, zpřísnili Já to kdysi uhrál na 500 bez bodu. Poldové byli rozumní a uznali, že se přehlédli a předjížděná Fabie jela asi 40km/h a měla vyhozenej pravej blinkr, takže jsem ji správně považoval za překážku provozu, případně odbočující nebo zastavující vozidlo... Takže jsme se férově domluvili, že já potřebuju papíry, oni zase vykázanou činnost, tak mi to napsali za 500 za nějakej nebodovanej přestupekvasco píše:Za to už je 7 bodů? Já měl jen 6řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je férová domluva
Já se snažím tyhle přestupky, kde je zákaz řízení, nepáchat
Já se snažím tyhle přestupky, kde je zákaz řízení, nepáchat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, kluci byli dobří. Nejdřív si hráli na drsňáky (respektive jeden byl drsnej, klasika hodnej a zlej polda ), ale když pochopili, že zákaz předjíždění si nenechám přišít ani náhodou, tak ten hodnej polda nabídnul, jestli zaplatím aspoň 500 bez bodu. A to by byla z mé strany sviňárna to nepřijmout
Já se tomu v poslední době taky vyhýbám, jezdím i trochu pomaleji než dřív. Ale když je 23:00, kilometrová rovinka, v protisměru nikdo a jedu za Fabkou 75-80km/h, tak bych neodolal asi ani teď
Já se tomu v poslední době taky vyhýbám, jezdím i trochu pomaleji než dřív. Ale když je 23:00, kilometrová rovinka, v protisměru nikdo a jedu za Fabkou 75-80km/h, tak bych neodolal asi ani teď
7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.
Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě .
Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
za to řvoucí dítě?KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.
Předjíždění přes plnou není předjíždění v případech ve kterých je to zákonem zakázáno, ne?KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.