Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Ale hovno! Ideál to není, ale to přece neznamená, že když tam nevidím, tak tam vjedu jako kunda. Právě naopak, ne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jak znám ženské, tak nikdy nepochopí, co to je mrtvý úhel kamaráde, že je to z pohledu logiky i zákona jak píšeš se nepřu jen poukazuji na to, že stát na krajnici je jako čekat na to, kdy pojede kolem blb co čumí do mobilu a smete Tě.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Na krajnici nikdo nestal. Motorky byly nejmene 1,5-2nasobek sve delky od hranice krizovatky. Myslim ze je tu k tomu pomerne slusna foto/video dokumentace, ale da to asi moc prace si to projit…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
driver: mě je buřt, co a jak ženské. Já jenom říkám, že jako “polehčující okolnost” je to blbost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To nebylo obhajobou a polehčující okolností už vůbec ne a dokumentaci jsem zaznamenal.
Šlo o komentář.
Ostatně běžně Ti někdo zavře hlavní, z vedlejší.
A zřetelně Tě vidí a záměrně Tě ohrozí i kdybys jel policejním vozem. Oni to ani nezaznamenají, koho ohrožují, ohrožují všechny a mají to totálně na háku dokud neskončí na vozíku.
Šlo o komentář.
Ostatně běžně Ti někdo zavře hlavní, z vedlejší.
A zřetelně Tě vidí a záměrně Tě ohrozí i kdybys jel policejním vozem. Oni to ani nezaznamenají, koho ohrožují, ohrožují všechny a mají to totálně na háku dokud neskončí na vozíku.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
tak ja bych i veril ze byla presvedcena ze je na hlavni.
Ta znacka byla tak 30m pred krizovatkou tak je otazka co krome rizeni delala
Ja teda kdyz nevim tak radeji zpomalim/zastavim ale kazdej je jinej
Ta znacka byla tak 30m pred krizovatkou tak je otazka co krome rizeni delala
Ja teda kdyz nevim tak radeji zpomalim/zastavim ale kazdej je jinej
Citroen C4 GP
Kromě svislého značení tam je, kupodivu zřetelné, podélné značení hranice křižovatky, tam snad není sporu o tom, kdo dává přednost, dle té místní úpravy? Podle mě to spíš sedí na ten fuck off styl.
ja si myslim ze drtiva vetsina skororidicu rozlisi max plnou a prerusovanou caru a vse ostatni je mimo jejich rozlisovaci schopnost
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
King of the road přece nebude čekat, než se mu vyčistí druhý pruh. Prostě přijede a vytlačí vše, co mu stojí v cestě.
Rychlost zabíjí!