Onboard videa
Re: Onboard videa
Jsem si v první řadě myslel, že k tomu dali dabing z hry Mafie
„Motorkáře srazilo auto při poslední jízdě autoškoly. Řídit už nechce“ https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/29 ... -uz-nechcectrl_j píše:No jo, jedu rovne, tak mam prece prednost…
Tady je kdyztak mirror https://imgur.com/rPjVbjY
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Pokud "se otáčel na děti, které měl na zadním sedadle", tak to je docela frajer, projíždět křižovatky otočenej dozadu.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že jedna SK zpěvačka (toho času CZ) za to dostala flastr
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To neni tak jisty, protoze ma pristi tyden dalsi stani u odvolaciho na krajskem…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
vzdyt rikam skoro. Stejne je husty ten verdikt prvoinstancniho soudu. Byt to obycejny ovcan tak takove ohledy nebere
Citroen C4 GP
Hele, co by asi dělal, kdybys ho vzal zprava?
To mi připomíná rodinnou historku, jak strejc vzal tydýta na dálnici zprava a nevšim si, že za ním je výběrní Superb. Když si na něj vyskakovali, tak jim řekl, že předjíždět nechtěl, ale když toho tydýta dojížděl, tak ten náhle zpomalil, asi si uvědomil, že jede blbě a on vyhodnotil, že bezpečnější bude pokračovat plynule v jízdě, než dupat na brzdu. Tak mu řekli, ať se příště naučí líp lhát a nechali ho jet bez výpalného. Nevím, jestli to je pravda, ale když ne, tak je to aspoň hezky vymyšlený
To mi připomíná rodinnou historku, jak strejc vzal tydýta na dálnici zprava a nevšim si, že za ním je výběrní Superb. Když si na něj vyskakovali, tak jim řekl, že předjíždět nechtěl, ale když toho tydýta dojížděl, tak ten náhle zpomalil, asi si uvědomil, že jede blbě a on vyhodnotil, že bezpečnější bude pokračovat plynule v jízdě, než dupat na brzdu. Tak mu řekli, ať se příště naučí líp lhát a nechali ho jet bez výpalného. Nevím, jestli to je pravda, ale když ne, tak je to aspoň hezky vymyšlený
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tihle asi nic. Max by zvedli vysílačku a přes operačního by mě nahlásili. To se mi už stalo a zastavili mě o x km dál. Diskuze byla vždy plodná
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time