Akcelerace - video blog
Re: Akcelerace - video blog
Můžu se zeptat - ten youtube kanál je to jediné, co tvoří Akceleraci?
Ano, je to kanál, který jsem vytvořil někdy na jaře a je to kanál pro radost mě a diváků - rozhodně ne "money maker"janjan píše:Můžu se zeptat - ten youtube kanál je to jediné, co tvoří Akceleraci?
Alfa Romeo Giulia QV
Jestli mohu, zkus nepoužívat pro vyjádření kladného/pozitivního slovo "strašně". Např. místo jsem strašně spokojený, použít jsem velmi spokojený.
Test dobrý, koukal jsem včera, odebírám
Jak to má majitel s chybama? Množí se články, že se v těch Giuliích rozsvěcí palubovka jak vánoční stromeček.
Jak to má majitel s chybama? Množí se články, že se v těch Giuliích rozsvěcí palubovka jak vánoční stromeček.
Na alfistech je zhruba 6 aktivních majitelu nových Giulií (včetně místního Honziss) s motorizacema JTD RWD, benzínové RWD, benzínové Q4, také QV a zatím největší chyba byl neurčený bordel (něco jako popel) někde od volantu, který se řešil preventivní výměnu airbagu.
O vánočním stromečku žádná zmínka.
O vánočním stromečku žádná zmínka.
To se množí snad jen tady ne?EL_XEL píše:Množí se články, že se v těch Giuliích rozsvěcí palubovka jak vánoční stromeček.
Jinak blog hezký, ale chtělo by to asi menší scénář ať to má více hlavu a patu.
Co se mi osobně nelíbí je, že jdou vidět všechny kamery, to u ostatních "blogerů"nevídám.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
po blogu na AR QV ,mám chuť všetko predať a ísť si ju kúpiť
Ale, rodí se nám nový alfista
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz