Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
bych se vsadil o cokoliv, že mi tam ten dědek vjede; uvnitř upocený dědula tak cca 70 jenom v trenkách, auto evidentně bez klimy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A nebo to jsou takoví, co klimu nedávají, protože ona žere 15haléřů na kilometr, mají to přesně spočítané, infarkt vyjde levněji, a nehodu neřeší...
Až se budu někdy nudit, tak místo motokár to vidím ideálně si pujčit na jeden den Tatru, pověsit kamery a to bude rodeo
Podle mě to je skvělý tip na celý YT kanál.
Denně nehoda, sledovanost by byla enormní.
Divím se, že to v Kopřivnici někdo z automobilky dávno rovnou nezadotuje, Tatra nezná bratra... Reklama je vždycky fajn.
Až se budu někdy nudit, tak místo motokár to vidím ideálně si pujčit na jeden den Tatru, pověsit kamery a to bude rodeo
Podle mě to je skvělý tip na celý YT kanál.
Denně nehoda, sledovanost by byla enormní.
Divím se, že to v Kopřivnici někdo z automobilky dávno rovnou nezadotuje, Tatra nezná bratra... Reklama je vždycky fajn.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pevnostní nárazníky a prostě je rozhrnovat a pěkně jim odírat auta. Do měsíce se budou v celé republice štosovat auta jak podle kartónu v přijímači. Celková škoda by stála méně než nějaká kampaň v televizi a mediích.
Což mi připomnělo video, jak chodci vlezli na přechodu pred rozjeté hašiše. Škoda že nemají rozvody vody vepředu, respektive odkrývají je až na místě zásahu. Stačilo chodce trochu opláchnout.
Což mi připomnělo video, jak chodci vlezli na přechodu pred rozjeté hašiše. Škoda že nemají rozvody vody vepředu, respektive odkrývají je až na místě zásahu. Stačilo chodce trochu opláchnout.
Při každé zácpě na D1 se hrnu ke kraji, dělá to tak už čím dál víc lidí, ale vyždy se najde dement, co se postaví vedle, nebo dokonce tou uličkou vyrazí kupředu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ale zase takový klakson z lokomotivy na motorce... takové sonické dělo.řidičBOB píše:to není lokomotiva - to je motorka