Onboard videa
Re: Onboard videa
No,všichni tady vidí,že hlouposti co vypustíš jak v písemné formě,tak obrazem obhajuješ jen ty..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že jeden používá francouzské slovíčko, kdy krom významu nezná ani jeho pravopis a druhý slovíčko, které je pravopisně jednodušší a tak mu uniká pouze jeho význam a užití, to už jsme si tady všimli...ale buď tak hodný a ukaž mi prosím, kde na tom zveřejněném videu “kličkuji mezi auty”. Na to bych se fakt rád podíval!janjan píše:Pár dní na to jsem na vlastní oči viděl, jak motorkář praktikující to, co místní elita, tak skvěle zvládal kličkování mezi auty...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu máš ten pocit??leonidas píše:No,všichni tady vidí,že hlouposti co vypustíš jak v písemné formě,tak obrazem obhajuješ jen ty..
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jaký úkon tam vykonáváš? Předjíždíš? Ty tam v první řadě nemáš co dělat, takže je úplně fuk, jak to nazveš. A za další, že zrovna takovej negramota nevzdělanej, jako ty, co sotva zvládá základy pravopisu, se tady bude ohánět na tohle téma, to bych fakt nečekalřidičBOB píše:Že jeden používá francouzské slovíčko, kdy krom významu nezná ani jeho pravopis a druhý slovíčko, které je pravopisně jednodušší a tak mu uniká pouze jeho význam a užití, to už jsme si tady všimli...ale buď tak hodný a ukaž mi prosím, kde na tom zveřejněném videu “kličkuji mezi auty”. Na to bych se fakt rád podíval!janjan píše:Pár dní na to jsem na vlastní oči viděl, jak motorkář praktikující to, co místní elita, tak skvěle zvládal kličkování mezi auty...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi legrační hlupák! Jízdu po středové čáře lze sotva nazvat kličkováním Argumentace trochu vázne, co?! Tak si najdeš něco jiného, co je vlastně stejné nebo ještě horší!! Opravdu trváš na tom, že jsě předjížděl?? Takového blbečka aby jeden pohledal. Už jsem ti tady nejednou radil, aby ses nemontoval do věcí, kterým rozumíš méně, než moje vonítko v autě. S 361čkou totiž evidentně nekamarádíš.
Jenom by mne zajímalo, jestli jsi opravdu tak tupý nebo ti jenom tolik ležím v žaludku za tu NIKDY neprohranou diskuzi, ze které jsi vyšel za kteténa
Btw: pokud bys alespoň z poloviny zvládal pravopis jako já, měl bys vyhráno. Ale když se jednou narodíš jako idiot, umřeš jako idiot. Nebojuj s tím - nezměníš to
Jenom by mne zajímalo, jestli jsi opravdu tak tupý nebo ti jenom tolik ležím v žaludku za tu NIKDY neprohranou diskuzi, ze které jsi vyšel za kteténa
Btw: pokud bys alespoň z poloviny zvládal pravopis jako já, měl bys vyhráno. Ale když se jednou narodíš jako idiot, umřeš jako idiot. Nebojuj s tím - nezměníš to
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 13 čer 10:25, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
....a o tom, co se smí a co se nesmí, nerozhoduješ ty. To přísluší policii. Tu jsem u takto míjel snad 100x a ještě mi i ochotně udělají místo. Takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Protože srážka s kreténem bolí víc..proto ti dělají místo hlupáku..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty o tom asi budeš vědět své, co?!
Taky bys dělal místo, kdybys nebyl looser socka a měl na víc, než na obrázky z internetu
Taky bys dělal místo, kdybys nebyl looser socka a měl na víc, než na obrázky z internetu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak to taky není, chválabohu, úplně pravda, žeřidičBOB píše:....a o tom, co se smí a co se nesmí, nerozhoduješ ty. To přísluší policii.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))