Onboard videa
Re: Onboard videa
jasně sem napsal, ty tupej kryple, že sem na něj troubil protože blokoval provoz svym zmrdsvtím, kdy objíždí kolonu a sere se do ní vepředu přes plnou. já sem v tý situaci nic neproved. to že to tvoje tupá palice nechápe, nebo spíš nechce pochopit, protože máš zjevně celoročně krámy, je věc jiná
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
A takové urážky zde musíme číst. Jak za klávesnicí tak na jeho videích. Je mi smutno z některých v provozu, kteří kazí pověst slušným motorkářům a řidičům aut.
nemusíš, můžeš si vypíchnout oči nebo se ideálně zabít, chudáku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne je zcela jedno, jestli někoho urážíš tím, že mu řekneš, že je krypl nebo tím, že záměrně komolíš a zesměšňuješ jeho nick. Jedno je akorát víc dospělé a chlapské a to druhé takové vyteplené ze základní školy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vypíchnout si oči a smrt ti přijde dospělé?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem napsal zcela konkrétně, co mi přijde dospělé. Že neumíš číst, reklamuj jinde
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Horší bude až budou reklamovat ti co se poznají na videu co sem veřejně dáváte s SPZ a obličeji..
to by bylo fakt v prdeli
ať to tady nějakej kompetentní admin trochu pročistí, protože to, co tady pravidelně předvádí tohle nemocný individuum v úkrytu za domnělou zdí anonymity, je moc...