Onboard videa
Re: Onboard videa
Jen si zanadávej ty mi to netolerujes jo? Když předjíždím policii tak jim to nevadí
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
hele směj se, jak chceš Jen říkám, že až narazíš na někoho, kdo k tobě takhle tolerantní nebude, tak tě to přejde. Policii to nevadí do tý doby, dokud nezpůsobíš nehodu. Mimochodem, jak dlouho to je, cos trefil auto zrcátkem? A neponaučíš se...
jak tolerantní? co sem jako proved, že sem objel stojící auto? co to meleš? a že taxikářšký hovno blokuje dopravu, tak mu nemužu nic říct? kdybych jel v tom autě, který blokoval tak mu vytroubim díru do hlavy. fakt komická představa, že se někdo bude bitkovat na silnici kvůli zatroubení. ty meleš fakt hrozný sračky
btw samozřejmě sem na něj netroubil proto, že mi blokuje neexistující prostřední pruh, ale proto, že je to zmrd
btw samozřejmě sem na něj netroubil proto, že mi blokuje neexistující prostřední pruh, ale proto, že je to zmrd
Motorkáře respektuji, hovada co vytrubujou a klickujou a tím odiraji stupackama a zrcátkama lak aut ne. Na tahu klidně uhnu motorce na krajnici v městě dodrzuj pravidla a řaď se za ostatní.. A když ne aspoň neotvirej chlebarnu
Tys byl ten poslední, co ho tam mohl vychovávat, natož tímhle tónem. Ego level 1000, ale kdyby z toho auto začal vylejzat, tak meteš pryčmattonecz píše:jak tolerantní? co sem jako proved, že sem objel stojící auto? co to meleš? a že taxikářšký hovno blokuje dopravu, tak mu nemužu nic říct? kdybych jel v tom autě, který blokoval tak mu vytroubim díru do hlavy. fakt komická představa, že se někdo bude bitkovat na silnici kvůli zatroubení. ty meleš fakt hrozný sračky
beru zpět to s tím učením, ty ses bohužel líp učit nemohl...
ano, utek bych před takovym chcípákem supr argument, jako obvykle
Já doufám,že se brzo najde někdo,kdo se mu mrkne pod helmu..
Klasickej vyvolávač incidentů,usvědčil se sám i videi na youtube
Klasickej vyvolávač incidentů,usvědčil se sám i videi na youtube
Co to bylo? Mně ten odkaz nenarába.ctrl_j píše:„Ja potrebuju sjet z dalnice…“ - To asi vsichni ty vo.e
https://www.facebook.com/watch/?v=326593024687190
nejakej chytrak jel v na stojici dalnici zachranarskou ulickou a mel tento super argument
Asi to smazli. Alternativne zde https://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/ ... ickou.htmlEL_XEL píše:Co to bylo? Mně ten odkaz nenarába.ctrl_j píše:„Ja potrebuju sjet z dalnice…“ - To asi vsichni ty vo.e
https://www.facebook.com/watch/?v=326593024687190
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/