Onboard videa
Re: Onboard videa
to jo ale na tom skutru to je jeste snazsi pac se vsude vejdes. tzn cyklopruhy, predjizdeni z prava kde to nema byt atp. ja to treba delam, ale jen kdyz auta stoji, jinak se snazim zasadne zleva.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mi povídej...navíc ten vystrčenej boxer není úplně friendly na proplétání se pražskou dopravou. Zlatá Vespa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, tata to ma a to je teda dost siroky. neco za neco
- Lachende Bestien
- Letec
Mě spíše poněkud zaráží, jak realizovaný a sebejistý jedinec jako vy častuje ostatní na potkání genitálama při svém nutkání ostatní dospělé neznámé řidiče "vychovávat". Pokud cítím nad většinou ostatních lidí fyzickou a mentální převahu, je určitě užitečnější se k nim chovat slušně a benevolentně, když už jsou tak tělesně/duševně oslabení. Posílit je svou vyrovnaností plynoucí z vnitřní síly.
A pokud vás při předjíždění ten telefonista omezil a potřeboval jste mu to slovně sdělit, v klidu říct "zdar, jezdí se u pravého okraje a za jízdy se netelefonuje".
Nazývat druhého hned čurákem, když vás o pár sekund zdrží není zrovna znakem vyrovnanosti.
Samozřejmě chápu, že motorka člověku umožňuje předjíždět ostatní i v jejich pruhu, ale zase nelze očekávat od každého řidiče, že bude celou dobu hypnotizovat zrcátko, jestli mu tam zrovna nevjíždí nějaký motorkář.
Jo a závist pociťuje prakticky každý a kdo tvrdí opak, závidí zpravidla nejvíce. Stejně tak každý máme nějaké mindráky.
Udělalo by vám radost, kdybych vám tu napsal, jak ukrutné mindráky mám z vaší osoby a jak vám závidím vaše peníze/zdraví/tělo/dům/auta...?
Jinak přeju hodně pokud možno zábavných a bezpečných km na motorce.
A pokud vás při předjíždění ten telefonista omezil a potřeboval jste mu to slovně sdělit, v klidu říct "zdar, jezdí se u pravého okraje a za jízdy se netelefonuje".
Nazývat druhého hned čurákem, když vás o pár sekund zdrží není zrovna znakem vyrovnanosti.
Samozřejmě chápu, že motorka člověku umožňuje předjíždět ostatní i v jejich pruhu, ale zase nelze očekávat od každého řidiče, že bude celou dobu hypnotizovat zrcátko, jestli mu tam zrovna nevjíždí nějaký motorkář.
Jo a závist pociťuje prakticky každý a kdo tvrdí opak, závidí zpravidla nejvíce. Stejně tak každý máme nějaké mindráky.
Udělalo by vám radost, kdybych vám tu napsal, jak ukrutné mindráky mám z vaší osoby a jak vám závidím vaše peníze/zdraví/tělo/dům/auta...?
Jinak přeju hodně pokud možno zábavných a bezpečných km na motorce.
Ja motorkare poustim jak to jde. Vlevo, vpravo, na dalnici, v tunelu, ve meste, naznacim jim blinkrem, udelam misto, nemam s tim problem. Samozrejme clovek neuhlida 100% z nich, obcas je potreba se koukat pred sebe. A popravde, kdyby me nakej z nich zacal vychovavat kvuli tomu ze nejedu uplne pri pravym kraji protoze jsem si ho zrovna nevsimnul, tak si o nem nebudu myslet nic peknyho (slusne receno).
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak on ho prudil kvuli telefonu a ne ze neuhnul tipuju. Ten curak tam byl mozna trochu navic, ale tak clovek ma treba blbou naladu a je to hned Ja se casto sam pristihnu ze sem zbytecne vulgarni a snazim se to nedelat, ale je to tezky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak - čurák nebyl proto, že by jel na středové čáře nebo že by držel tlf v ruce. Ten tam byl až jako odpověď na jeho reakci k mé výtce ohledně čumění do tlf a která na kameře není slyšet, protože měl zavřené okno...ale já jí slyšel. Já se chovám k lidem slušně, pokud se chovají oni slušně k mé osobě. Pokud někdo reaguje stylem "aby ses neposral", tak nemám sebemenší důvod, být na něj milý nebo slušný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Přesně tak. To by koukal, kdyby dojel na druhý konec a tam zjistil, že je to zablokovaný, co?rhinos píše:až na to že tys mu tam jel zcela úmyslně abys ho vychovával.
Aha, uz chapu proc rada tech dementu couvala na te dalnici na sjezd. Dojeli na konec fronty a zjistili ze je to zablokovany.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Fascinující kolik lidí má kecy na mě a nevadí jim porušování jednosměrky asi super řídiči