Onboard videa
Re: Onboard videa
Včera tady taky nic nejelo...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A teď kdo je viník...?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě ten, kdo porušil povinnost dát přednost v jízdě, při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci
§ 22
Jízda křižovatkou
(1) Řidič přijíždějící na křižovatku po vedlejší pozemní komunikaci označené dopravní značkou "Dej přednost v jízdě!" nebo "Stůj, dej přednost v jízdě!" musí dát přednost v jízdě vozidlům nebo jezdcům na zvířatech přijíždějícím po hlavní pozemní komunikaci nebo organizované skupině chodců nebo průvodcům hnaných zvířat se zvířaty přicházejícím po hlavní pozemní komunikaci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když dáme stranou zákaz a výkon, často se mi stává, že se nemám kam zařadit, protože všichni jedou nalepení na sobě, jak kdyby si čuchali k prdeli. A k předjíždění kamionu se samozřejmě nikdo nemá a já se za nimi 60km nepotáhnu.. (ano na celých 60km není jediné rozdvojení)řidičBOB píše:To mne vždycky fascinuje, kdy takovýto blb s autem bez výkonu, začne předjíždět, pak se nacpe do mezery a všichni kvůli němu musí brzdit
100 T260 nebo větší?Kavis píše:
Kokot...
Za poslední možná měsíc jsem na okresce/1. třídě nezažil, abych měl při zařazování do kolony po předjetí pocit, že neomezuju. Když už někdo drží alespoň takovej odstup, že se tam vůbec předjet a zařadit dá, tak po zařazení tam má 20 čísel, brzdí jak vyšinutej a plynulost provozu jde do hajzlu. Přesně jak popisuje BOB. Na druhou stranu, tam kde ta mezera očividně není, tam prostě nepředjíždím (= pokud při zahájení manévru nevidím místo, kam se budu chtít zařadit a kam to určitě stihnu). Je to takové, no, dvousečné
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ja sa medzi nich proste zaradim, ked je debil a nevie mat normalny odstup tak nech brzdi...
potom vznikaju kolony kde ide kamion + 10 blbeckov co ho sice obehovat neplanuju, ale aspon pojdu 5m za sebou, aby nemohol obehovat ani nikto iny
potom vznikaju kolony kde ide kamion + 10 blbeckov co ho sice obehovat neplanuju, ale aspon pojdu 5m za sebou, aby nemohol obehovat ani nikto iny
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...čímž se ale sám dopouštíš přestupku. Na rozdíl od těch, co si jedou na nárazníku, jelikož pro ně zákon nestanovuje povinnost udržovat rozestup. Pouze stanovuje povinnost dodržet takovou vzálenost, na kterou jsou schopni bezpečně zastavit. Což se ale nedozvíme, dokud nedojde ke krizovce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time