Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Rádio? In the club od 50 Centa je zrovna poslouchatelná skladba s melodajkovým nápadem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já to právě znám, poslouchal jsem to na základce. Zarazila mě ta diverzita, v porovnání s tím, na jaký koncerty jezdíš
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak na jeho nebo podobný koncert bych nešel, ale poslech mi neva
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe co udelal ridic v cervenem Hyundai-asi vyznavaji jine lajny ca 46sec ze jsi na nej troubil?troubis i kdyz nemas prednost.diky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jenom přejel z levého pruhu do pravého...přes dvojitou plnou čáru. Taková drobnost. A já si na něj dovolil zateoubit - to jsem to ale agresivní hovado, co?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ale kecy jel v pravem a najel na stred aby ti udelal trochu mista a ty na nej jeste
troubis to jedine je videt z videa.
troubis to jedine je videt z videa.
Spíš se v tom bordelu namalovaným nevyznal. Je otázka jestli je nutný vždy troubit.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Michal 220: Tobě ty lajny taky trochu pletou co? Měl svůj pruh vlevo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ak dobre pozeram tak hyundai isiel tak ako ma, dokonca sa bobovi este aj uhol az na stredovu ciaru aj ked nemusel...
idu tam dva pruhy, hyundai ide cely cas v tom pravom, nasledne sa z pripojovaceho do praveho pruhu s hyundaiom zacne pripajat bob... bob sa zaradi vedla hyundaia, cize v jednom pruhu idu vedla seba dvaja... hyundai si myslo ze bob sa tam narval lebo ho chce za kazdu cenu obehnut, tak sa mu uhne... nasledne bob zabrzdi a zatrubi
no offense
idu tam dva pruhy, hyundai ide cely cas v tom pravom, nasledne sa z pripojovaceho do praveho pruhu s hyundaiom zacne pripajat bob... bob sa zaradi vedla hyundaia, cize v jednom pruhu idu vedla seba dvaja... hyundai si myslo ze bob sa tam narval lebo ho chce za kazdu cenu obehnut, tak sa mu uhne... nasledne bob zabrzdi a zatrubi
no offense