Onboard videa
Re: Onboard videa
rB: Proto pisu, ze to je ideal
Teoreticky stav k nemuz vize zakona odkazuje, ale prakticka realizace je v podstate obtizne resitelna.
Je to zhruba stejne jako spolehat se na to, ze na parkovisti v podstate libovolneho obchodniho centra dostanu prednost zprava.
Vize zakona je taky jasna, ale realita pokulhava.
Teoreticky stav k nemuz vize zakona odkazuje, ale prakticka realizace je v podstate obtizne resitelna.
Je to zhruba stejne jako spolehat se na to, ze na parkovisti v podstate libovolneho obchodniho centra dostanu prednost zprava.
Vize zakona je taky jasna, ale realita pokulhava.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- GeneHawkins
- Letec
No tak zrovna na tom parkovišti není vize zákona jasná vůbec, protože je velmi diskutabilní, jestli se jedná o křižovatky...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na drtivé většině je značka, že na parkovišti platí přednost zprava.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Žádná taková dopravní značka neexistuje.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí existovat. Na sokromém pozemku si upravuješ předpisy sám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na soukromym pozemku muzes mit dopravni znacku jakou chces. Soucasne je ale pochybna vymahatelnost toho co znacka upravuje, vim to, pred mesicem jsem resil stani v ulici pred garazi.GeneHawkins píše:Od kdy?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne odjaktěživ.
Kdykoliv, kdy jsem zažil nehodu v soukromém areálu, tak PČR jako první, chtěla vidět provozní řád vozidel, které se pohybují v objektu.
Kdykoliv, kdy jsem zažil nehodu v soukromém areálu, tak PČR jako první, chtěla vidět provozní řád vozidel, které se pohybují v objektu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
No však. Já nezpochybňuju, že si tam můžou napsat, co chtěj. Ale pokud je to přístupný veřejnosti, platí tam Zákon o provozu...honziss píše:Na soukromym pozemku muzes mit dopravni znacku jakou chces. Soucasne je ale pochybna vymahatelnost toho co znacka upravuje, vim to, pred mesicem jsem resil stani v ulici pred garazi.GeneHawkins píše:Od kdy?
Vim co myslis ale delam to jen vyjimecne a jen proto ze mam slaby auto - situaci kdy to funguje je jen velmi malo a ta od boba tam imho nepatrila (chtel jet rychleji a mel vykon na to nebrzdit toho za sebou az se to uvolni).Pavelpu27 píše:Vůbec mi nešlo o uvolnění pruhu pro cajty. Šlo mi o to, že na videu jedeš vlevo, i když je pravý pruh volný. Znovu opakuju, vozidla před tebou jsou irelevantni, protože je nepředjíždíš. A navíc to celé ani neříkám kvůli tomu, že to říká zákon. Ten je mi v tomhle případě u zadele. Ale ze zkušenosti musím říct, že to celkem funguje a vláček se roztrhá. Chce to samozřejmě sledovat provoz a předvídat. Schválně to někdy zkuste.
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i